ارزیابی نحوه ی دسترسی به شبکه های حمل و نقل مناسب در محلات مرکزی کلانشهرها از منظر پدافند غیرعامل (مطالعه موردی: محله ی پامنار تهران)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی نحوه ی دسترسی به شبکه های حمل و نقل مناسب در محلات مرکزی کلانشهرها از منظر پدافند غیرعامل (مطالعه موردی: محله ی پامنار تهران) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی نحوه ی دسترسی به شبکه های حمل و نقل مناسب در محلات مرکزی کلانشهرها از منظر پدافند غیرعامل (مطالعه موردی: محله ی پامنار تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی نحوه ی دسترسی به شبکه های حمل و نقل مناسب در محلات مرکزی کلانشهرها از منظر پدافند غیرعامل (مطالعه موردی: محله ی پامنار تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی نحوه ی دسترسی به شبکه های حمل و نقل مناسب در محلات مرکزی کلانشهرها از منظر پدافند غیرعامل (مطالعه موردی: محله ی پامنار تهران) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

از دیدگاه پدافند غیرعامل، یکی از مهمترین اصول در کاهش میزان خسارات وارده در جریان جنگ های نظامی بر محلات مرکزی و پرتراکم کلانشهرها، چگونگی وضعیت دسترسی به شبکه های ارتباطی مناسب می باشد تا در شرایط بحرانی علاوه بر فراهم ساختن توان گریز از نقاط خطر، توان به اجرا در آوردن اقداماتی نظیر امداد رسانی، ایجاد کمپ های استقرار اضطراری و امثال آن را داشته باشد. بر همین اساس مقاله ی حاضر با هدف ارزیابی وضعیت دسترسی به شبکه های حمل و نقل مناسب در محلهه پامنار که از محله های مرکزی کلانشهر تهران می باشد را زا نگاه پدافند غیرعامل پرداخته و سعی در شناسایی اهمیت دسترسی به این گونه فضاها را دارد. همچنین در جهت نیل به اهداف فوق از نرم افزارهای Gis و هم چنین نرم افزار Ato Cad برای پهنه بندی و تجزیه و تحلیل اطلاعات استفاده شده است. یافته ها نشان می دهد که بیشتر بخش هایی واقع در شرق و مرکز محدوده به دلیل تراکم جمعیتی بالا و کمبود شبکه های مناسب، از آسیب پذیری بیشتری برخوردار بوده است. و در نهایت الگوی پیشنهادی برای بهبود وضعیت دسترسی به شبکه های حمل و نقل مناسب در محدوده ی آسیب پذیر ارائه می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.