بررسی ارتباط بین عملکرد و غلظت عناصر موجود در برگ و میوه کیوی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی ارتباط بین عملکرد و غلظت عناصر موجود در برگ و میوه کیوی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی ارتباط بین عملکرد و غلظت عناصر موجود در برگ و میوه کیوی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارتباط بین عملکرد و غلظت عناصر موجود در برگ و میوه کیوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی ارتباط بین عملکرد و غلظت عناصر موجود در برگ و میوه کیوی :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
میوه ی کیوی فروت به دلیل برخورداری از مقادیر قابل توجهی از اسیدها، قندها، ویتامین ها و موواد مدود ی ارزش غذایی فوق العاده ای دارد. به منظور بررسی ارتباط عناصر غذایی برگ و میوه کیوی، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی در ۳ تکرار با ۶۰ درخت ۶ تا ۷ ساله از ۲۰ باغ در سال زراعی ۹۳-۹۲ در منطقه رودسر گیلان انجام شد. در این بررسی، پس برداشت، میوه ها براساس عملکرد وزنی به ۴ کلاس a ( میوه هایی با وزن بیش از ۷۵ گرم ) ، b ( میوه های با وزن بین ۵۵ تا ۷۵ گرم ) ، c ( میوه های با وزن بین ۳۵ تا ۵۵ گرم ) و d ( میوه هایی که کمتر از ۳۵ گرم مزن داشتند) نقسیم بندی شدند و سپس وزن خشک و غلظت عناصر نیتروژن، فسفر، پتاسیم و کلسیم برگ و میوه اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که غلظت نیتروزن برگ و میوه، فسفر برگ و کلسیم برگ در کلاس های مختلف عملکرد وزنی اختلاف معنی داری نداشتند. بیشترین فسفر میوه متعلق به میوه های کلاس c (340/6 درصد)، بیشترین پتاسیم میوه مربوط به میوه های کلاس های b، a و c و بیشترین کلسیم میوه مربوط به میوه های کلاس b ( 90/39 درصد ) بود. بیشترین پتاسیم برگ نیز به میوه های کلاس a ( 229/3 درصد ) اختصاص داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.