مطالعه نقش لیتولوژی و شکستگی ها در پیدایش چشمه ها و میزان آبدهی آنها (مطالعه موردی: کوه های مورو، آذربایجان شرقی)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه نقش لیتولوژی و شکستگی ها در پیدایش چشمه ها و میزان آبدهی آنها (مطالعه موردی: کوه های مورو، آذربایجان شرقی) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه نقش لیتولوژی و شکستگی ها در پیدایش چشمه ها و میزان آبدهی آنها (مطالعه موردی: کوه های مورو، آذربایجان شرقی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه نقش لیتولوژی و شکستگی ها در پیدایش چشمه ها و میزان آبدهی آنها (مطالعه موردی: کوه های مورو، آذربایجان شرقی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه نقش لیتولوژی و شکستگی ها در پیدایش چشمه ها و میزان آبدهی آنها (مطالعه موردی: کوه های مورو، آذربایجان شرقی) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

در توسعه منابع آب زیرزمینی و ظهور چشمه ها عوامل متعددی تأثیر گذار هستند که از جمله این عوامل میتوان به سنگ شناسی مانندنوع سازند منطقه و عوامل توپوگرافی مانند شیب و ارتفاع منطقه و همچنین شکستگیها و درز و شکاف ها، که راهی آسان برای نفوذ آب بهداخل زمین ایجاد می کنند، اشاره کرد. رخنمون وسیع سازندهای آهکی، دولومیتی، کنگلومراها و ماسه سنگ ها در محدوده کوه مورو وتأثیر فرایندهای تکتونیکی، باعث ظهور چشمه های متعددی در منطقه شده است. در پژوهش حاضر، به بررسی اهمیت و نقش شکستگی هاو لیتولوژی در ظهور چشمه ها پرداخته شده است. بدین منظور، بوسیله تلفیق بررسی های میدانی با مطالعات سنجش از دور و GIS اقدامبه تهیه نقشه های مختلف عوامل تأثیر گذار در پیدایش چشمه ها گردیده و در نهایت با تلفیق آنها با محل ظهور چشمه ها در محیط GISاقدام به تهیه نقشه ها گردید. همچنین پارامترهای آماری عوامل تاثیر گذار بر ظهور چشمه ها نیز مورد بررسی قرار گرفته است. با توجه بهنتایج حاصل از این پژوهش، بین پدیده های ژئومورفولوژی و ظهور چشمه ها رابطه ی تنگاتنگی وجود دارد، این روابط نشانگر نقش بارزعناصر تکتونیکی و لیتولوژی و لزوم توجه به آنها در بررسی استعداد منابع آب و انتقال آبهای زیرزمینی در منطقه می باشد، بطوریکه بینمحل ظهور چشمه ها و تغذیه منابع آب زیرزمینی با فراوانی شکستگی ها انطباق خوبی وجود دارد و ظهور اکثر چشمه ها در فاصله کمتر از۳۰۰ متری از شکستگی ها می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.