شناسایی موانع تحقق کامل دولت الکترونیک در ادارات مربوط به مدیریت شهری با تاکید بر توسعه پایدار (مورد مطالعه: مراغه)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی موانع تحقق کامل دولت الکترونیک در ادارات مربوط به مدیریت شهری با تاکید بر توسعه پایدار (مورد مطالعه: مراغه) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی موانع تحقق کامل دولت الکترونیک در ادارات مربوط به مدیریت شهری با تاکید بر توسعه پایدار (مورد مطالعه: مراغه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی موانع تحقق کامل دولت الکترونیک در ادارات مربوط به مدیریت شهری با تاکید بر توسعه پایدار (مورد مطالعه: مراغه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی موانع تحقق کامل دولت الکترونیک در ادارات مربوط به مدیریت شهری با تاکید بر توسعه پایدار (مورد مطالعه: مراغه) :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

هدف از مقاله حاضر شناسایی موانع عدم تحقق کامل دولت الکترونیک در ادارات مربوط به مدیریت شهری با تأکید بر توسعه پایدار در شهر مراغه می باشد. در چارچوب نظری از دیدگاه خالقی وندو خیاط زاده استفاده گردید. با توجه به مطالعات اسنادی، موانع عدم تحقق کامل دولت الکترونیک در راستای افزایش ملاحظات زیست محیطی و پایداری در ۴۰ عامل به صورت اولیه شناسایی شد. جامعه آماری را تعداد ۴۷۲ نفر از کلیه کارکنان شاغل در ادارات مربوط به مدیریت شهری در شهر مراغه تشکیل دادند. با استفاده از فرمول کوکران حجم نمونه ۲۵۵ نفر برآورد شد. با استفاده از تکنیک تحلیل عاملی و پس از سنجش روایی و پایایی و اطمینان از پرسشنامه ها، داده های جمع آوری مورد تفسیر و آنالیز قرار گرفتند. برای سنجش میزان تحقق کامل دولت الکترونیک از آزمون بسط دوجمله ای و همچنین جهت شناسایی و تدقیق نهایی عوامل مؤثر در عدم تحقق کامل دولت الکترونیک در راستای پایداری محیط از تکنیک تحلیل عاملی اکتشافی و تأییدی و ازنرم افزار spss و lizrel استفاده شد. نتایج حاصل نشان داد که شرایط تحقق دولت الکترونیک در حد کاملاً نامطلوب قرار دارد. همچنین از بین ۴۰ عامل ۳۰ عامل با استفاده از تکنیک تحلیل عاملی شناسایی و در ۳ خوشه زمینه ای، ساختاری، رفتاری، دسته بندی گردید. در بین عوامل زمینه ای، طراحی نامناسب وب سایت از سوی ادارات، در بین عوامل ساختاری عامل کمبود نیروی انسانی متخصص و در نهایت دربین عوامل رفتاری عامل بی تجربگی مدیران بیشترین تأثیر را در عدم تحقق کامل دولت الکترونیک ادارات مربوط به مدیریت شهری مراغه در راستای توسعه پایدار دارد. از بین سه دسته، عوامل زمینه ای بیشترین تأثیر را در قیاس با سایر خوشه های یاد شده دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.