بررسی مقایسه ای اسانس گیاه مورد Myrtus communis و تیابندازول در کنترل قارچ penicillium digitatum در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مقایسه ای اسانس گیاه مورد Myrtus communis و تیابندازول در کنترل قارچ penicillium digitatum در شرایط آزمایشگاهی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مقایسه ای اسانس گیاه مورد Myrtus communis و تیابندازول در کنترل قارچ penicillium digitatum در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مقایسه ای اسانس گیاه مورد Myrtus communis و تیابندازول در کنترل قارچ penicillium digitatum در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مقایسه ای اسانس گیاه مورد Myrtus communis و تیابندازول در کنترل قارچ penicillium digitatum در شرایط آزمایشگاهی :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

کپک سبز Penicillium digitatum از مهم ترین بیمارگرهای پس از برداشت در انواع مرکبات است که عمدتا با استفاده از قارچ کش های شیمیایی مدیریت می شود قارچ کش ها ترکیبات شیمیایی بالقوه خطرناکی هستند که می توانند مشکلات جدی برای محیط زیست و مصرف کننده محصولات سمپاشی شده به طور اخص ایجاد نماید بنابراین باید راهکارهای جایگزین را توسعه داد از جمله این راهکارها می توان به اسانس های گیاهی اشاره نمود در این تحقیق اثر اسانس گیاه مورد Myrtus communis بر روی بازدارندگی رشد کلنی و جوانه زنی اسپور قارچ P. digitatum در شرایط آزمایشگاه به روش اختلاط با محیط کشت PDAوPDB ارزیابی شد اسانس گیری از برگ گیاه مورد Myrtus communis به وسیله دستگاه کلونجر انجام شد و اسانس به دست آمده با دستگاه گاز کروماتوگرافی همراه با طیف سنج جرمی GC-MC مورد شناسایی قرار گرفت بیش ترین ترکیبات شناسایی شده در اسانس مورد ۱-۸ سینئول لینالول و گاما ترپینن بود نتایج نشان داد که با افزایش غلظت اسانس در محیط کشت رشد کلنی قارچ کاهش یافت به طوری که در تیمارهای حاوی اسانس بیش ترین بازدارندگی در تیمار اسانس ۱۷۰۰ ppm با درصد بازدارندگی ۱۰۰%و کمترین بازدارندگی در تیمار اسانس ۲۰۰ ppm با درصد بازدارندگی ۵۵/۹% به دست امد کمترین جوانه زنی اسپور قارچ در تیمار اسانس ۱۷۰۰ppm به مقدار ۷% و بیش ترین جوانه زنی اسپور در تیمار شاهد به مقدار ۷۳/۲%بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.