طرح (کارآفرینی) بررسی تکنولوژی ساخت و تولید دستگاه خودپرداز ایرانی (ATM) شرکت هاتف


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طرح (کارآفرینی) بررسی تکنولوژی ساخت و تولید دستگاه خودپرداز ایرانی (ATM) شرکت هاتف دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طرح (کارآفرینی) بررسی تکنولوژی ساخت و تولید دستگاه خودپرداز ایرانی (ATM) شرکت هاتف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طرح (کارآفرینی) بررسی تکنولوژی ساخت و تولید دستگاه خودپرداز ایرانی (ATM) شرکت هاتف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طرح (کارآفرینی) بررسی تکنولوژی ساخت و تولید دستگاه خودپرداز ایرانی (ATM) شرکت هاتف :

شرحی از شرکت، کسب و کار، تکنولوژی و ساختار مدیریتی آن، شرحی از تاریخ و حوادث مهم شرکت:
معرفی مختصر شرکت:
نام شرکت: همکاری های انتقال و توسعه فن آوری (هاتف)
سال تاسیس: ۱۳۸۱
اعضای هیئت مدیره: محمود قراگزلو، امیر امین صبوری، ذهاد پزشکی
مدیر عامل: علی شریفی
سرمایه گذار اصلی: محمود قراگزلو
سرمایه ثبتی شرکت: ۱۰۰ میلیون ریال
سایت شرکت: /http:www.hatef.co.ir

شرکت هاتف در سال ۱۳۸۱ به همت جمعی از متقاضیان با هدف تولید تجهیزات الکترونیکی مورد استفاده در بانکداری نوین و بخصوص دستگاه خود پرداز شکل گرفت. این شرکت توانست با رشدی سریع با کسب دانش فنی که در ورای این فن آوری نهفته است در سال ۱۳۸۲ اولین نمونه دستگاه خودپرداز را تکمیل کند و در معرض دید عموم و مدیران بانک ها قرار دهد.
نمونه فوق عمدتا از قطعات وارداتی ساخته شده بود و نقاط ضعف و قوت گوناگونی را در کنار یکدیگر داشت. از آن زمان به بعد شرکت هاتف با تولید سری دوم و سوم خود توانست بخش عمده ای از نقاط ضعف را برطرف سازد به گونه ای که اعتماد مدیران محترم بانک صنعت و دعدن را جلب نماید. با عقد قرار دادی میان این بانک و شرکت هاتف اولین دستگاه خودپرداز تولید ایرانی (سری سینا) پس از آزمایش چند ماهه در شبکه داخلی بانک قرار گرفت و در دی ماه ۱۳۸۳ به طور رسمی در شبکه شتاب قرار گرفت و تاکنون به مشتریان سرویس می دهد. منظور از اتصال به شتاب اینست که تا حدود زیادی اعتماد مدیران بانک را جلب کرده باشد که دستگاه را به سویچ خود وصل نمایند و به شتاب راه دهند و دستگاه خللی به اعتبار بانک وارد نکند. به گفته اعضای هیئت مدیره در خصوص بررسی های فنی و اقتصادی این طرح، طبق آمار به دست آمده جهانی برای هر ۱۰۰ نفر یک دستگاه Atm مورد نیاز است. تولید این دستگاه در داخل بین ۹ تا ۱۰ میلیون تومان هزینه که دارد حدود ۴۰ درصد ارزان تر از کالاهای مشابه است. مدیر فنی این شرکت موانع جدی پیش روی را عدم حمایت جدی دولت و تحریم ها و مشکلات گمرکی عنوان کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.