بهینه سازی توابع تعلق فازی با الگوریتم ژنتیک برای ارزیابی کیفیت نان


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی توابع تعلق فازی با الگوریتم ژنتیک برای ارزیابی کیفیت نان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی توابع تعلق فازی با الگوریتم ژنتیک برای ارزیابی کیفیت نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی توابع تعلق فازی با الگوریتم ژنتیک برای ارزیابی کیفیت نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی توابع تعلق فازی با الگوریتم ژنتیک برای ارزیابی کیفیت نان :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

ارزیابی حسی یک رشته علمی است که برای تعیین کیفیت ویژگی های مواد غذایی به کار میرود.اطلاعات مربوط به ارزیابی حسی به روش کلاسیک، دقت و قطعیت کافی ندارد. رگرسیون فازییک روش جدید امیدوارکننده موردبحث برای تعیین کیفیت مواد غذایی می باشد. در این مقاله ازالگوریتم ژنتیک برای بهینه سازی توابع تعلق فازی که برای ارزیابی کیفیت نان به کاربرده شدهاست.تا با استفاده از توابع تعلق بهینه اثرات متابولیک مفید فیبرهای استفاده شده در نان را موردارزیابی قرار دهند.نتایج به دستآمده با توجه به پارامترهای فازی متقارن می باشد که نشان دهنده یکارایی بالا وبرتری روش پیشنهادی نسبت به سایر روش های مطرح است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.