بررسی خواص ضد میکروبی فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره ریحان


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خواص ضد میکروبی فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره ریحان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خواص ضد میکروبی فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره ریحان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص ضد میکروبی فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره ریحان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خواص ضد میکروبی فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره ریحان :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

در این پژوهش عصاره گیاه ریحان که اثر ضدمیکروبی روی بسیاری از غذاهای بیماری زا دارد بعنوان یک عامل ضدمیکروبی برای فیلم پلی لاکتیک اسید انتخاب شد. برای تهیه فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی سطوح مختلف عصاره ریحان ( ۳،۱،۰ و ۵% ) از روش ریخته گری حلال استفاده شد. فعالیت ضد میکروبی تیمارها در برابر دو باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیاکلی با استفاده از روش آزمون فلاسک چرخان (ارلن) که یک روش کمی است، ارزیابی گردید. تجزیه وتحلیل نتایج آزمون میکروبی بوسیله مدل ریاضی لگاریتمی Gompertz با استفاده از برنامه Solver در نرم افزار Exce صورت پذیرفت. نتایج نشان دادند که افزایش غلظت عصاره ریحان در فیلم پلی لاکتیک اسید باعث طولانی کردن فاز تأخیر و کاهش سرعت رشد استافیلوکوکوس اورئوس شد، درحالیکه این افزودنی در فیلم بر کاهش سرعت رشد اشریشیاکلی تاثیر گذار نبود. خواص ضد میکروبی فیلم های پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره ریحان آن ها را بعنوان گزینه های مناسب برای تهیه بسته بندی های فعال در پوشش های خوارکی و بسته بندی محصولات غذایی و کشاورزی پیشنهاد می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.