بررسی اثر گیاه آویشن بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی همبرگر در طول دوره انبارسازی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر گیاه آویشن بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی همبرگر در طول دوره انبارسازی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر گیاه آویشن بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی همبرگر در طول دوره انبارسازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر گیاه آویشن بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی همبرگر در طول دوره انبارسازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر گیاه آویشن بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی همبرگر در طول دوره انبارسازی :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

عصاره های گیاهی، منابع خوبی برای مواد آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی هستند. نیاز به آنتی اکسیدان های طبیعی در صنایع غذایی، آرایشی و دارویی باعث تحقیقات علمی گسترده ای در دهه های اخیر شده است. هدف از این پژوهش، بررسی تأثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره آویشن بر افزایش عمر ماندگاری برگر گوشت گوساله در شرایط سرد (۱+-۴ درجه سانتی گراد) بود. برای این منظور، چهار تیمار آماده سازی شدند: شاهد (فاقد افزودنی)؛ برگر حاوی ۰/۱ درصد عصاره آویشن؛ برگر حاوی ۰/۲ درصد عصاره آویشن؛ و برگر حاوی ۰/۳ درصد عصاره آویشن. آزمایش های میکروبی شامل شمارش کلی باکتریایی و باکتری های سرمادوست)، آزمایش های شیمیایی شامل pH، بازهای فرار نیتروژنی (TVN) و اندیس پراکسید (PV) بر روی تمامی تیمارها انجام شدند. براساس نتایج بدست آمده، عصاره آویشن بطور معنی داری اکسیداسیون لیپید در برگر گوشت گوساله تیمار شده را به تعویق انداخت. تعداد باکتریهای سرمادوست در طول دوره نگهداری در همبرگرهای تیمار شده با عصاره آویشن کمتر از حد قابل قبول پیشنهادی باقی ماند (log cfu/g 7) و فساد میکروبی در این نمونه ها نسبت به نمونه شاهد بطور معنی داری کاهش یافت. بر طبق نتایج ارزیابی حسی، نمونه های تیمار شده، از لحاظ پذیرش کلی قابل قبول بودند. در کل، نتایج حاصل، نشان دهنده تأثیر آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره آویشن بر روی برگرهای گوشت گوساله در مدت انبارداری و افزایش زمان ماندگاری آن بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.