بررسی اثر عصاره هیدروالکلی برگ لگجی ( Capparis spinosa ) بر میزان گلوکز و چربی های سرم در موش صحرایی نر دیابتی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر عصاره هیدروالکلی برگ لگجی ( Capparis spinosa ) بر میزان گلوکز و چربی های سرم در موش صحرایی نر دیابتی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر عصاره هیدروالکلی برگ لگجی ( Capparis spinosa ) بر میزان گلوکز و چربی های سرم در موش صحرایی نر دیابتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر عصاره هیدروالکلی برگ لگجی ( Capparis spinosa ) بر میزان گلوکز و چربی های سرم در موش صحرایی نر دیابتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر عصاره هیدروالکلی برگ لگجی ( Capparis spinosa ) بر میزان گلوکز و چربی های سرم در موش صحرایی نر دیابتی :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

هدف: در این مطالعه اثر برگ گیاه لگجی بر میزان گلوکز و چربی های سرم در موش های صحرایی نر دیابتی مورد بررسی قرار گرفته است.مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی، ۴۰ سر موش صحرایی از نژاد ویستار به طور تصادفی انتخاب شدند و حیوانات به ۵ گروه تقسیم شدند، به طوری که در هر گروه ۸ سر موش صحرایی قرار گرفتند. نحوه تیمار گروه ها به قرار زیر بود: گروه I (کنترل سالم): موش های صحرایی سالم و غیر دیابتی که در شرایط نوری، آب و غذای یکسان با سایر گروه ها نگهداری شدند. گروه II (کنترل دیابتی): موش های صحرایی که آلوکسان با دوز ۱۲۰ میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن را به صورت داخل صفاقی دریافت کردند. گروه III(گروه دارو): موش های صحرایی دیابتی که روزانه ۰/۵ سیسی گلی بنکلامید با دوز۰/۶ میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن را به صورت گاواژ دریافت کردند. گروه IV (گروه تیمار۱): موش های صحرایی دیابتی که روزانه ۰/۵ سی سی از عصاره برگ لگجی با دوز۲۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن را به صورت گاواژ دریافت کردند. گروه V (گروه تیمار ۱): موش های صحرایی دیابتی که روزانه ۰/۵ سی سی از عصاره برگ لگجی با دوز ۴۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن را به صورت گاواژ دریافت کردند. در پایان تیمار از همه موش های صحرایی خون گیری از قلب انجام شد و سرم خون آنها جهت تعیین میزان گلوکز، تری گلیسرید، کلسترول، HDL ، LDL اوره و کراتینین به آزمایشگاه تشخیص طبی منتقل گشت. نتایج: نتایج نشان داد که موش های صحرایی مورد تیمار به طور معنی داری با کاهش گلوکز، تری گلیسرید، کلسترول، LDL ، اوره، کراتینین و افزایش HDL خون در مقایسه با گروه کنترل دیابتی مواجه شدند. نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که تجویز عصاره هیدروالکلی برگ لگجی سبب کاهش قند و چربی های خون در حیوانات دیابتی می شود و انجام تحقیقات بیشتر از جمله هیستوپاتولوژی ضروری به نظر می رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.