اثر میوه بلوط خام بر صفات عملکردی مرغ های تجاری سویه ی های – لاین W36


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر میوه بلوط خام بر صفات عملکردی مرغ های تجاری سویه ی های – لاین W36 دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر میوه بلوط خام بر صفات عملکردی مرغ های تجاری سویه ی های – لاین W36  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر میوه بلوط خام بر صفات عملکردی مرغ های تجاری سویه ی های – لاین W36،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر میوه بلوط خام بر صفات عملکردی مرغ های تجاری سویه ی های – لاین W36 :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

به منظور بررسی اثرات میوه درخت بلوط بر عملکد تخم گذار تعداد ۱۹۲ قطعه مرغ بالغ سویه های-لاینW36 با سن ۳۴ هفته تولید انتخاب شد و در یک طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار و ۴ تکرار (هر تکرار شامل ۱۲ واحد آزمایشی) به مدت ۸ هفته مورد آزمایش قرار گرفت. تیمارها به ترتیب شامل ۵، ۱۰ و ۱۵ درصد میوه ی بلوط و جیره ی شاهد بر پایه ذرت و سویا (بدون میوه بلوط) مورد استفاده قرار گرفت. نتایج حاصل از پژوهش نشان داد که درصد تولید در جیره ی شاهد، ۵،۱۰ و ۱۵ درصد میوه ی بلوط به ترتیب ۸۸،۸۹،۹۱/۵ و ۸۶ درصد بود که علی رغم روند کاهشی که در تولید بود اختلاف معنی داری بین تیمارها وجود نداشته است. وزن تخم مرغ های تولیدی تحت تأثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت. وزن توده ای تخم مرغ که در جیره ی شاهد ۵۶/۲۷ و در جیره های ۵، ۱۰ و ۱۵ درصد میوه ی بلوط به ترتیب ۵۵/۶۰، ۵۳/۸۴ و ۵۳/۷۶ (گرم/مرغ/روز) بود که اختلاف آنها نیز معنی دار نبود. ضریب تبدیل خوراک اختلاف معنی داری نداشت. نتایج نشان داد که استاده از میوه ی بلوط تا سطح ۱۵ درصد در جیره ی مرغ های تخم گذار سویه ی-لاینW36 مشکلی در خصوص صفات عملکردی ایجاد نمی کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.