تعیین بهترین محل قرارگیری دوکمربند افقی درساختمان های بلند بهمراه مهاربازویی وهسته برشی تحت بارجانبی دربالاترین تراز


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین بهترین محل قرارگیری دوکمربند افقی درساختمان های بلند بهمراه مهاربازویی وهسته برشی تحت بارجانبی دربالاترین تراز دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین بهترین محل قرارگیری دوکمربند افقی درساختمان های بلند بهمراه مهاربازویی وهسته برشی تحت بارجانبی دربالاترین تراز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین بهترین محل قرارگیری دوکمربند افقی درساختمان های بلند بهمراه مهاربازویی وهسته برشی تحت بارجانبی دربالاترین تراز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین بهترین محل قرارگیری دوکمربند افقی درساختمان های بلند بهمراه مهاربازویی وهسته برشی تحت بارجانبی دربالاترین تراز :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

در این تحقیق بااستفاده از روش ساده ریاضی برای تحلیل تقریبی سیستم ترکیبی قاب محیطی، هسته مرکزی و مهار بازویی وکمربند خرپایی، تحت بار جانبی بهترین محل قرارگیری دوکمربند افقی درساختمانهای بلند بهمراه مهاربازویی وهسته برشی تحتبارجانبی دربالاترین ترازرادرارتفاع یک ساختمان ۵۰ طبقه استفاده شده است. جهت تحلیل این ساختمان ۵۰ طبقه بوسیله قاب محیطیبا چهار صفحه ارتوتروپیک با مقطع قوطی شکل معادلسازی گردیده و اندرکنش قاب محیطی و هسته مرکزی با سیستم مهار بازویی وکمربند خرپایی، به صورت فنر پیچشی در محل قرارگیری مهار بازویی و کمربند خرپایی مدل شده است. فنر پیچشی در خلاف جهتدوران ناشی از بارهای وارد عمل می کند و باعث کاهش جابه جایی جانبی و اثر لنگی برشی در قاب های بال و جان می شود. توابع تغییرشکل های محوری در بال و جان را به ترتیب از درجه ۲ و ۳ در نظر گرفته شده است. سپس با نوشتن انرژی پتانسیل کل سازه و مینیممکردن آن نسبت به جابه جایی جانبی و زاویه دوران دیافراگم به معادلات حاکم دست یافته، با استفاده از معادلات حاکم و مینیمم نمودنانرژی کل سیستم نسبت به ضرائب لنگی برشی، مقادیر تغییر شکل های محوری، سختی خمشی، تنش های محوری و جابه جایی جانبی درارتفاع سازه بدست آمده است. با مثال ارائه شده، سادگی و در عین حال دقت قابل قبول این روش مشخص گردیده است. با استفاده ازروش معرفی شده تاثیر پارامترهای متفاوت در رفتار سازه مشخص می گردد و می توان درک مناسبی از رفتار کلی سازه داشت و همچنیندر مراحل اولیه طراحی این روش را استفاده نمود.وباتحلیل ساختمان در ترازهای مختلف بهترین موقعیت قرارگیری دوکمربند افقیمشخص گردیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.