بررسی روش های مقاوم سازی سازه و علل نیاز به آن و تحلیل سیستم هایمختلف مدرن بهسازی لرزه ای از لحاظ فنی و اقتصادی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی روش های مقاوم سازی سازه و علل نیاز به آن و تحلیل سیستم هایمختلف مدرن بهسازی لرزه ای از لحاظ فنی و اقتصادی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی روش های مقاوم سازی سازه و علل نیاز به آن و تحلیل سیستم هایمختلف مدرن بهسازی لرزه ای از لحاظ فنی و اقتصادی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی روش های مقاوم سازی سازه و علل نیاز به آن و تحلیل سیستم هایمختلف مدرن بهسازی لرزه ای از لحاظ فنی و اقتصادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی روش های مقاوم سازی سازه و علل نیاز به آن و تحلیل سیستم هایمختلف مدرن بهسازی لرزه ای از لحاظ فنی و اقتصادی :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

پژوهش حاضر با هدف بررسی روش های مقاوم سازی سازه و علل نیاز به آن و تحلیل سیستم های مختلف مدرن مقاوم سازی از لحاظ فنی و اقتصادی تدوین شده است. با توجه به افزایش روزافزون دانش لرزه خیزی و به تبع آن نیاز به اصلاح و ضوابط و مقررات آئین نامه ای و از طرف دیگر انبوه سازی هائی که بر اساس ضوابط آئین نامه های قدیمی طراحی و اجرا شده اند ، بررسی رفتاری و تحقیق درباره نیاز این سازه ها به مقاوم سازی ، لازم و ضروری به نظر می رسد. از طرفی مقاوم سازی ساختمان های مذکور با روش های معمول مانند استفاده از بادبند ، مستلزم صرف هزینه های بالا و در نوع خود دارای مشکلات اجرائی است که باعث کاهش انگیزه های بهسازی لرزه ای در جامعه خواهد شد . در این پژوهش پس از بررسی مختصر برخی مفاهیم کلیدی مرتبط با مقاومت مصالح و اصول بهسازی لرزه ای ، به معرفی مهم ترین روش های جدید در مقاوم سازی ساختمان ها و مقایسه فنی و رفتاری و توجیه اقتصادی اجرای آنها در قاب های مقاوم سازی شده یک ساختمان بلند مرتبه فلزی جهت مقابله با نیروی جانبی زلزله ، پرداخته خواهد شد نتایج حاصل حاکی از آن است که در سیستم دیوار برشی فولادی بار تسلیم شدگی ۴۰ % بیشتر از سیستم مهاربندی می باشد . همچنین با بکارگیری میراگرها ظرفیت اتلاف انرژی سازه افزایش چشمگیری می یابد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.