بررسی تاثیر پارامترهای مختلف سازه غلافی بر افزایش باربری پی ماسه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر پارامترهای مختلف سازه غلافی بر افزایش باربری پی ماسه ای دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر پارامترهای مختلف سازه غلافی بر افزایش باربری پی ماسه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر پارامترهای مختلف سازه غلافی بر افزایش باربری پی ماسه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر پارامترهای مختلف سازه غلافی بر افزایش باربری پی ماسه ای :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

در تحقیق حاضر با مدلسازی عددی به روش المان های محدود به مطالعه رفتار نوعی از پی های جدید تحت بارهای استاتیکی پرداخته شده است . این نوع از پی ها که در ابتدا برای سازه های دریایی و بر روی خاک های غیرچسبنده ماسه ای ساحلی ابداع گردیده اند، با عنوان پی پایه غلافی شناخته شده اند. در این مقاله به ارزیابی ظرفیت باربری اینگونه پی ها (باتاکید بر پی نواری) پرداخته شده است. در کلیه تحلیل ها بار گسترده ثابت به عنوان سربار خارجی اعمال شده بر روی سطح خاک انعطاف پذیر، اع مال شده است و تاثیر عوامل متعددی از جمله کارگذاری یا عدم کارگذاری پایه غلافی، ضخامت پایه غلافی، ارتفاع پایه غلافی و محصور شدگی خاک زیر پی بر روی پی های مختلف مورد بررسی قرار گرفته اند. نتایج نشان می دهد که بسته به عمق پایه غلافی، عرض پی و نوع خاک، ظرفیت با ربری اینگونه پی ها در مقایسه با پی های بدون پایه غلافی می تواند تا ۲ برابر افزایش یابد و بیشترین ضریب بهبود ظرفیت باربری نهایی مربوط به خاک های ریزدانه لای دار با خاصیت خمیری کم می باشد. کارگذاری پایه غلافی در زیر پی نواری باعث افزایش ظرفیت باربری می شود و هر چه عمق پایه غلافی بیشتر شود، ظرفیت باربری پی بهبود می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.