شناسایی و اندازه گیری ترکیبات گیاه Coriander ، بومی ایران قبل و بعد از تیمار با هورمون های IAA ، NAA ، GA3 توسط دستگاه GC/MS


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی و اندازه گیری ترکیبات گیاه Coriander ، بومی ایران قبل و بعد از تیمار با هورمون های IAA ، NAA ، GA3 توسط دستگاه GC/MS دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی و اندازه گیری ترکیبات گیاه Coriander ، بومی ایران قبل و بعد از تیمار با هورمون های IAA ، NAA ، GA3 توسط دستگاه GC/MS  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی و اندازه گیری ترکیبات گیاه Coriander ، بومی ایران قبل و بعد از تیمار با هورمون های IAA ، NAA ، GA3 توسط دستگاه GC/MS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی و اندازه گیری ترکیبات گیاه Coriander ، بومی ایران قبل و بعد از تیمار با هورمون های IAA ، NAA ، GA3 توسط دستگاه GC/MS :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

هدف اصلی در این تحقیق بررسی اثر غلظت های مختلف هورمون های IAA ، NAA ، GA3 بر ماهیت اسانس گرفته شده ازگیاه گشنیز با استفاده از روش اسپری می باشد . در این پروژه ابتدا غلضت های ppb 51 برای هورمون های ، ۱۱۱ ، ۱۵۱ IAA وNAA و غلضت های ppb 55 برای هورمون ، ۵۱ ، ۱۱۱ GA3 را در آزمایشگاه تهیه کرده وسپس در ساعات مشخصی بر روی اندام هوایی گیاه به صورت جداگانه اسپری شد ، این تیمار به صورت ۳ بار در هفته انجام شد . در این کار از اب مقطر فوق خالص به عنوان شاهد استفاده شد که شاهد را هم در ساعت مشخصی بر روی برگ گیاه اسپری شد ، سپس گیاه تیمار شده را پس از یکدوره استراحت گیاه جمع آوری و در تاریکی و در جریان هوا خشک کردیم . گیاه خشک شده را وزن و توسط دستگاه کلونجر به صورت جداگانه اسانس گیری کردیم . برای شناسایی و بررسی ترکیبات متشکله اسانس به دستگاه GC/MS تزریق شد . نتایج بیانگر این مطلب می باشد که هورمون GA3 بطور کامل باعث کاهش ترکیبات اصلی و افزایش ترکیباتی که درصد کمتری دراسانس دارند می شود . در طرف مقابل هورمون های NAA و IAA باعث افزایش بیشتر ترکیبات موجود در اسانس می شوند و ترکیبات اصلی را نیز حفظ می کنند در ضمن هر سه هورمون ترکیباتی را هرچند به مقدار کم ایجاد میکنند که باعث خواص درمانی گیاه و افزایش کیفیت اسانس می شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.