تأثیر بسته بندی با اتمسفر تغییریافته MAP بر کیفیت و عمر پس از برداشت پسته تازه رقم کله قوچی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر بسته بندی با اتمسفر تغییریافته MAP بر کیفیت و عمر پس از برداشت پسته تازه رقم کله قوچی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر بسته بندی با اتمسفر تغییریافته MAP بر کیفیت و عمر پس از برداشت پسته تازه رقم کله قوچی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر بسته بندی با اتمسفر تغییریافته MAP بر کیفیت و عمر پس از برداشت پسته تازه رقم کله قوچی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر بسته بندی با اتمسفر تغییریافته MAP بر کیفیت و عمر پس از برداشت پسته تازه رقم کله قوچی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

یکی از مهمترین راهکارهای افزایش عمر پس از برداشت پسته های تازه، بسته بندی تحت شرایط اتمسفر تغییر یافته MAP می باشد. در پژوهش حاضر اثر چهار نوع ترکیب گازی درون بسته ها بر روی ویژگیهای کیفی و حسی پسته تازه رقم کله قوچی به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در دمای ۴ C مورد بررسی قرار گرفت. در این آزمایش فاکتور اول شامل چهار نوع اتمسفر بسته بندی CO2.N2 خلاء و اتمسفر معمولی و فاکتور دوم شامل زمانهای انبارداری در سه سطح بود. نتایج نشان داد که در دمای C4 در دورهی پایانی انبارداری، تیمارCO2 بیشترین میزان سفتی پوست خارجی کمترین مقدار درصد خسارت قهوه ای شدن پوست خارجی و بیشترین میزان شاخص کروما را داشت. تیمار CO2 به طور قابل ملاحظهای فعالیت میکروبی را کاهش داد که بجز تیمار N2 با سایر تیمارها اختلاف معنیداری داشت. به نظر میرسد استفاده از گاز CO2 در بستهبندی با اتمسفر تغییر یافته پتانسیل خوبی در حفظ کیفیت و در نتیجه افزایش ماندگاری پسته ی تازه دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.