تاثیر تیمار آب گرم بر کیفیت و عمر انبارمانی پسته تازه ارقام کله قوچی و فندقی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تیمار آب گرم بر کیفیت و عمر انبارمانی پسته تازه ارقام کله قوچی و فندقی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تیمار آب گرم بر کیفیت و عمر انبارمانی پسته تازه ارقام کله قوچی و فندقی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تیمار آب گرم بر کیفیت و عمر انبارمانی پسته تازه ارقام کله قوچی و فندقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تیمار آب گرم بر کیفیت و عمر انبارمانی پسته تازه ارقام کله قوچی و فندقی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

پسته تازه پس از برداشت در معرض تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی قرار می گیرد و به این دلیل عمر انباری کوتاهی دارد. هدف از این پژوهش، بررسی کاربرد پس از برداشت تیمار گرمایی در زمینه ی حفظ خصوصیات کیفی و افزایش عمر انبارداری پسته تازه است. پسته های تازه ارقام فندقی و کله قوچی با آب گرم ۳۵.۴۵.۵۵و۲ ۵ شاهد درجه سلسیوس به مدت ۶ دقیقه تیمار شدند، سپس پسته ها در دمای آزمایشگاه ۲۵±۲ خشک و به انبار سرد با دمای ۱/۵ ±۱ درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی ۹۰±۵ درصد به مدت ۴۵ روز روز انتقال داده شدند. تیمار آب گرم ۴۵ درجه درجه سلسیوس سبب کاهش اتلاف وزن پسته های تازه در مقایسه با دیگر تیمارها شد. نتایج همچنین نشان داد که آلودگی میکروبی با کاربرد تیمارهای آب گرم ۳۵ و ۴۵ درجه سلسیوس کاهش یافت. نتایج سفتی پوسته خارجی هم نشان داد که تیمار آب گرم ۴۵ درجه درجه سلسیوس در هر دو رقم با میانگین۲/۷۱ کیلوگرم نیرو، پس۴۵ روز انبارمانی مؤثرترین تیمار جهت حفظ سفتی بوده است. همچنین تغییرات در شاخص های مختلف رنگ با تیمارهای آب گرم ۳۵ و ۴۵ درجه سلسیوس کند تر شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.