تحقیق روش اندازه‏ گیری عصاره محلول در آب سرد در ادویه و چاشنی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق روش اندازه‏ گیری عصاره محلول در آب سرد در ادویه و چاشنی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق روش اندازه‏ گیری عصاره محلول در آب سرد در ادویه و چاشنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق روش اندازه‏ گیری عصاره محلول در آب سرد در ادویه و چاشنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق روش اندازه‏ گیری عصاره محلول در آب سرد در ادویه و چاشنی :

بخشی از فهرست تحقیق روش اندازه‏ گیری عصاره محلول در آب سرد در ادویه و چاشنی

روش اندازه‏گیری عصاره محلول در آب سرد , در ادویه و چاشنی
مقدمه
هدف
تعریف
اصول
دستگاهها و وسایل لازم
نمونه‏برداری
روش کار
بیان نتایج
گزارش آزمون

این استاندارد برای اکثر ادویه و چاشنی‏ها قابل استفاده است از لحاظ تعداد و تنوع این گونه محصولات در حالات خاص امکان دارد اصلاح این روش یا حتی انتخاب روش مناسب‏تری ضرورت پیدا کند .
چنین اصلاحات در پیش نویس استاندارد مربوطه ذکر خواهد شد .
۱ ـ هدف
هدف از تدوین این استاندارد روش اندازه‏گیری عصاره محلول در آب سرد برای ادویه و چاشنی می‏باشد .
۲ ـ تعریف
مقصود از عصاره محلول در آب سرد موادی است که بوسیله آب سرد تحت شرایط مشخصی استخراج می‏شود .
۳ ـ اصول
اساس کار مبتنی بر استخراج مواد بوسیله آب سرد , تصفیه , خشک کردن باقیمانده و وزن کردن آن است .
۴ ـ دستگاهها و وسایل لازم
وسائل معمولی آزمایشگاهی باضافه وسائل زیر :
۴ ـ ۱ ـ بالن ژوژه ۱۰۰ میلی لیتری
۴ ـ ۲ ـ پیپت ۵۰ میلی لیتری
۴ ـ ۳ ـ کپسول پهن پارسنگ شده
۴ ـ ۴ ـ گرمخانه تنظیم شده در ۱۰۳±۲ درجه سانتیگراد حرارت .
۴ ـ ۵ ـ حمام بخار
۴ ـ ۶ ـ کاغذ صافی با ظرافت متوسط
۴ ـ ۷ ـ ترازوی حساس آزمایشگاهی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.