تحقیق روش اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد در ادویه و چاشنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تحقیق روش اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد در ادویه و چاشنی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق روش اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد در ادویه و چاشنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق روش اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد در ادویه و چاشنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق روش اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد در ادویه و چاشنی :
بخشی از فهرست تحقیق روش اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد در ادویه و چاشنی
روش اندازهگیری عصاره محلول در آب سرد , در ادویه و چاشنی
مقدمه
هدف
تعریف
اصول
دستگاهها و وسایل لازم
نمونهبرداری
روش کار
بیان نتایج
گزارش آزمون
این استاندارد برای اکثر ادویه و چاشنیها قابل استفاده است از لحاظ تعداد و تنوع این گونه محصولات در حالات خاص امکان دارد اصلاح این روش یا حتی انتخاب روش مناسبتری ضرورت پیدا کند .
چنین اصلاحات در پیش نویس استاندارد مربوطه ذکر خواهد شد .
۱ ـ هدف
هدف از تدوین این استاندارد روش اندازهگیری عصاره محلول در آب سرد برای ادویه و چاشنی میباشد .
۲ ـ تعریف
مقصود از عصاره محلول در آب سرد موادی است که بوسیله آب سرد تحت شرایط مشخصی استخراج میشود .
۳ ـ اصول
اساس کار مبتنی بر استخراج مواد بوسیله آب سرد , تصفیه , خشک کردن باقیمانده و وزن کردن آن است .
۴ ـ دستگاهها و وسایل لازم
وسائل معمولی آزمایشگاهی باضافه وسائل زیر :
۴ ـ ۱ ـ بالن ژوژه ۱۰۰ میلی لیتری
۴ ـ ۲ ـ پیپت ۵۰ میلی لیتری
۴ ـ ۳ ـ کپسول پهن پارسنگ شده
۴ ـ ۴ ـ گرمخانه تنظیم شده در ۱۰۳±۲ درجه سانتیگراد حرارت .
۴ ـ ۵ ـ حمام بخار
۴ ـ ۶ ـ کاغذ صافی با ظرافت متوسط
۴ ـ ۷ ـ ترازوی حساس آزمایشگاهی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.