تحقیق استاندارد میوه ها و سبزیها – زردآلو- آئین کار نگهداری درسردخانه (از مرحله برداشت تا نگهداری)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق استاندارد میوه ها و سبزیها – زردآلو- آئین کار نگهداری درسردخانه (از مرحله برداشت تا نگهداری) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق استاندارد میوه ها و سبزیها – زردآلو- آئین کار نگهداری درسردخانه (از مرحله برداشت تا نگهداری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق استاندارد میوه ها و سبزیها – زردآلو- آئین کار نگهداری درسردخانه (از مرحله برداشت تا نگهداری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق استاندارد میوه ها و سبزیها – زردآلو- آئین کار نگهداری درسردخانه (از مرحله برداشت تا نگهداری) :

بخشی از فهرست تحقیق استاندارد میوه ها و سبزیها – زردآلو- آئین کار نگهداری درسردخانه (از مرحله برداشت تا نگهداری)

پیش گفتار……………………………………………………………………………
مقدمه …………………………………………………………………………………
۱- هدف ودامنه کاربرد………………………………………………………………
۲- مراجع الزامی …………………………………………………………………….
۳- اصطلاحات وتعاریف……………………………………………………………
۴- شرایط برداشت محصول………………………………………………………
۵- سردکردن پس ازبرداشت……………………………………………………..
۶- ترابری……………………………………………………………………………..
۷- سورت وبسته بندی میوه زردآلو……………………………………………
۸- نگهداری درسردخانه……………………………………………………………
۹- عملیات پس ازخاتمه نگهداری درسردخانه……………………………….
۱۰- ضدعفونی اتاقهای سردخانه ووسایل بسته بندی………………………

زردآلوکه نام علمی آنPrunus Armanica است ازگیاهان تیره Rosaceae (تیره گلسرخیان)ازراسته
گیلاس می باشد.درختی است تک پایه که معمولادرنیم کره شمالی می روید.
میوه آن تقریباگردوگوشتی وبعضی ازانواع آن تقریبابیضی شکل ویانوک درازبوده وبواسطه شیاری به دو قسمت مساوی تقسیم می شود . از عمق این شیارها نیز برای تعیین نوع یا واریته زردآلو استفاده می نمایند.میوه زردآلوازنظرعلمی میوه شفت (میوه آبداری است بادرون برچوبی ضخیم)که هسته دروسط آن قراردارد.این میوه رقم واقسام زیادی دارد.
بطورکلی ارقام دیررس دارای بافت محکم ومیوه های درشت تربوده که برای نگهداری مناسب هستندولی ارقام زودرس دارای بافتی لطیف بامیوه های ریزترکه قابلیت نگهداری کمی دارند.
درخت زردآلو معمولا در مناطق تقریبا سرد و معتدل کاشته می شود و درمقابل کم آبی شدیدوگرماوبطورکلی شرایط نامساعدمقاومت چندانی ندارد.طعم میوه آن شیرین وبسیارمطبوع وسرشارازویتامین هاوموادمعدنی کمیاب وسایرموادموردنیازبدن انسان است.دردرمان کم خونی مؤثرشناخته شده ومصرف میوه تازه کمی نفخ می آوردکه علاج نفخ حاصل ازآن خوردن هسته خودمیوه می باشد.زردآلومیوه ای است که برای مدت طولانی قابل نگهداری نمی باشد.چنانچه قبل ازرسیدن کامل ازدرخت چیده شودومیوه سالم وعاری ازآسیب دیدگی فیزیکی یامکانیکی یاآفات وامراض باشدوهمچنین عمل سردکردن روی آن انجام گیردممکن است بتوان ۲تا۳هفته آنرانگهداری کرد.
پ

میوه ها و سبزیها – زردآلو- آئین کار نگهداری درسردخانه (ازمرحله برداشت تانگهداری)
۱ هدف ودامنه کاربرد:
هدف ازتدوین این استانداردارائه روشهایی است که بابکاربردن آنهامی توان تاحدامکان دوره نگهداری زردآلورادرسردخانه باحداقل تغییرات کیفی درمحصول افزایش داد.
۲ مراجع الزامی۱
مدارک الزامی زیرحاوی مقرراتی است که درمتن این استانداردبه آنهاارجاع داده شده است.
بدین ترتیب آن مقررات جزئی از این استاندارد محسوب می شود در مورد مراجع دارای تاریخ چاپ و/یاتجدیدنظر، اصلاحیه هاوتجدیدنظرهای بعدی این مدارک مورد نظرنیست معهذا بهتراست کاربران ذینفع این استاندارد امکان کاربرد آخرین اصلاحیه هاوتجدیدنظرهای مدارک الزامی زیررامورد بررسی قرار دهند درمورد مراجع بدون تاریخ چاپ و/ یا تجدیدنظر، آخرین چاپ و/یا تجدید نظرآن مدارک الزامی ارجاع داده شده مورد نظراست .
استفاده ازمراجع زیربرای کاربرد این استاندارد الزامی است :
۱ – استاندارد ملی ایران ، ۳۶۷:سال ۱۳۷۲ ، ویژگیهای زرد آلو
۲– استاندارد ملی ایران ، ۴۹۷۶:سال ۱۳۷۸ ، آیین کاربسته بندی اولیه میوه هاوسبزیها

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.