تحقیق استاندارد سرد خانه میوه و سبزیجات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق استاندارد سرد خانه میوه و سبزیجات دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق استاندارد سرد خانه میوه و سبزیجات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق استاندارد سرد خانه میوه و سبزیجات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق استاندارد سرد خانه میوه و سبزیجات :

بخشی از فهرست تحقیق استاندارد سرد خانه میوه و سبزیجات

مقدمه
هدف و دامنه کاربرد
پیوست الف
شرایط نگهداری موز در سردخانه
شرایط نگهداری موز در گرمخانه
پیوست ب

میوه و سبزیها بیش از سایر مواد غذائی هنگام انبار نمودن تحت تأثیر قرار می‏گیرند و اصل و نژاد , نوع آب و هوا , خاک , میزان کود نحوه پرورش , فصل و نحوه برداشت , میزان رسیدن شرایط حمل و نقل همه عوامل مهمی هستند که در انبار نمودن این محصولات مؤثر می‏باشد .
شرایط در نظر گرفته شده در این استاندارد ( مخصوصأ مدت نگهداری ) برای محصولاتی است که کاملا تازه بوده و از انواع مرغوب باشد و این قبیل محصولات بایستی در فاصله زمانی خیلی کوتاه پس از برداشت به سردخانه منتقل گردد و دیگر آنکه محصول باید کاملا سالم , پاک و تمیز باشد ( منظور از تمیز بودن آنست که عاری از گل و خاک و گرد و غبار باشد و منظور شستن آنها نیست زیرا میوه به هنگام انتقال به سردخانه نباید رطوبت سطحی داشته باشد ) محصولاتی که قرار است برای مدت طولانی در سردخانه نگهداری شود بایستی با لفاف قابل نفوذ بسته بندی گردد .
۱- هدف و دامنه کاربرد
هدف از تدوین این استاندارد تعیین شرایط ویژه نگهداری انواع میوه‏ها و سبزیهای تازه در سردخانه به طور نسبی می‏باشد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.