مقاله تاثیر فرایند تصفیه روی شاخصهای پایداری روغن زیتون بکر دو رقم بلیدی و آربیکینا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر فرایند تصفیه روی شاخصهای پایداری روغن زیتون بکر دو رقم بلیدی و آربیکینا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر فرایند تصفیه روی شاخصهای پایداری روغن زیتون بکر دو رقم بلیدی و آربیکینا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر فرایند تصفیه روی شاخصهای پایداری روغن زیتون بکر دو رقم بلیدی و آربیکینا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر فرایند تصفیه روی شاخصهای پایداری روغن زیتون بکر دو رقم بلیدی و آربیکینا :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
هدف: بررسی اثر تصفیه بر خصوصیات کیفی روغن زیتون بکر مواد و روش ها: بدین منظور دو روش تصفیه مورد استفاده قرار گرفت که در روش اول رنگبری و بوگیری در دمای ۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه و در روش دوم رنگبری در دمای ۷۰ درجه و بوگیری در دمای ۱۳۵ درجه سانتی گراد بهمدت ۴۰ دقیقه انجام شد. دو رقم زیتون بلیدی و آربیکینا از یک سری از درختان مزرعه فدک واقع در قم برداشت شد. میزان روغن، میزان رطوبت، ترکیب اسیدهای چرب، درصد اسیدهای چرب آزاد، اندیس پراکسید، میزان تری ان مزدوج و پلیفنل کل مورد بررسی قرار گرفت.نتایج و بحث: با توجه به مشابه بودن درصد رطوبت در این دو رقم زیتون، میزان روغن در میوه کامل، هسته و گوشت آربیکینا با توجه به اندازه کوچکتر، بیشتر بود. میزان اسیدهای چرب اشباع (SFA)، غیراشباع (UFA)، چند غیراشباع (PUFA)، تک غیراشباع (MUFA) پس از تصفیه ثابت و بدون تغییر بود به استثنای نمونه بلیدی در روش دوم تصفیه، که در شاخص SFA افزایش و در مابقی کاهش نشان داد. میزان درصد کاهش پلیفنل کل در نمونه بلیدی و آربیکینا در روش اول تصفیه به ترتیب ۵۱/۸۷% و ۳۴/۹۲% بود ولی در روش دوم تصفیه بهترتیب به ۶۸/۶۷% و ۹۲/۶۷% تغییر یافت. تری ان های مزدوج در هر دو نمونه پس از تصفیه افزایش نشان داد که این افزایش در روش دوم تصفیه بیشتر بود. اندیسهای پراکسید و اسیدچرب آزاد در هر دو نمونه پس از تصفیه کاهش نشان داد که این کاهش در دو روش تفاوت معنیداری نداشت. نتبجه گیری کلی: روغن مورد نظر در روش دوم تصفیه آسیب بیشتری دیده است و با اینکه دما و انرژی بیشتری استفاده شده ولی اثر مشابهی روی دو شاخص اسیدیته و پراکسید (شاخصهای ارزیابی تصفیه) داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.