تأثیر ارزشیابی توصیفی برافزایش یادگیری دانش آموزان پایه های اول تا سوم مدارس ابتدایی منطقه ۱ و ۴ شهر تهران


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر ارزشیابی توصیفی برافزایش یادگیری دانش آموزان پایه های اول تا سوم مدارس ابتدایی منطقه ۱ و ۴ شهر تهران دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر ارزشیابی توصیفی برافزایش یادگیری دانش آموزان پایه های اول تا سوم مدارس ابتدایی منطقه ۱ و ۴ شهر تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر ارزشیابی توصیفی برافزایش یادگیری دانش آموزان پایه های اول تا سوم مدارس ابتدایی منطقه ۱ و ۴ شهر تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر ارزشیابی توصیفی برافزایش یادگیری دانش آموزان پایه های اول تا سوم مدارس ابتدایی منطقه ۱ و ۴ شهر تهران :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

این پژوهش با هدف بررسی اثربخشی طرح ارزشیابی توصیفی و با توجه به ویژگی های شناختی، عاطفی و روانی- حرکتی دانش آموزان پایه های اول، دوم و سوم ابتدائی منطقه ۱ و ۴ شهر تهران ایجام گرفت. طرح ارزشیابی توصیفی با استفاده از ارزشیابیتکوینی، ارزشیابی عملکردی و دادن بازخورد توصیفی از سال تحصیلی ۸۳-۱۳۸۲ تا کنون در ابتدا، در بعضی از شهرهای کشور وهم چنین بعضی از مدارس ار مناطق مختلف شهرتهران به صورت آزمایشی اجراشده بود. این طرح در چهار منطقه ازشهر تهران(مناطق ۱۶، ۹، ۵، ۱) به صورت آزمایشی اجرا شدا ، سپس به وسیله پژوهشی توسط دکتر علی اکبر سیف مورد ارزیابی قرار گرفتهاست. در پژوهش مورد نظر ۹۶ دانش آموز پایه سوم ابتدایی از مدارس مشمول طرح ارزشیابی توصیفی به عنوان گروه آزمایش و۹۶ دانش آموز از مدارس هم سطح آنها که تحت پوشش ارزشیابی توصیفی نبودند، به عنوان گروه گاواه انتخاب شدند و تاثیرارزشیابی توصیفی مورد بررسی قرار گرفته است. هم اکنون در کل ایران طرح ارزشیابی توصیفی برای پایه های اول تاششم ابتداییاجرا می گردد. پژوهش حاضر با استفاده از روش پس رویدای و طرح علی انجام گرفته است. دراین پژوهش جامعه شامل کلیهمعلمان پایه اول ،دوم و سوم دبستان های منطقه ۱ و ۴ شهر تهران ونمونه شامل ۳۲ نفر ا زمعلمان پایه های اول، دوم و سومابتدائی ازمناطق ۱ و ۴ شهر تهران بودند. ابزار اندازه گیری مورد استفاده در این پژوهش عبارت بود از : پرسشنامه مقایسه ایارزشیابی توصیفی و ارزشیابی سنتی محقق ساخته ،که با توزیع پرسشنامه بین خبرگان اعتبار روایی آن مورد تایید قرار گرفت وهمچنین به روش (آلفای کرونباخ) و (دو نیمه کردن) پایایی آن مورد تایید قرارگرفت. برای بررسی فرضیه ها از آزمون t استفادهشد. نتایج نشان داد که ار حیطه شناختی ،حیطه عاطفی وحیطه روانی- حرکتی ، میانگین توانایی دانش آموزان در روش ارزشیابی توصیفی بیشتر از ارزشیابی سنتی است و بر توایایی اهداف مذکوردر دانش آموزان تأثیر مثبت دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.