توصیف تغییر پذیری عملکرد محصول گندم دیم در مقیاس ناحیه ای با استفاده از خصوصیات توپوگرافی و تجزیه مؤلفه های اصلی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 توصیف تغییر پذیری عملکرد محصول گندم دیم در مقیاس ناحیه ای با استفاده از خصوصیات توپوگرافی و تجزیه مؤلفه های اصلی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد توصیف تغییر پذیری عملکرد محصول گندم دیم در مقیاس ناحیه ای با استفاده از خصوصیات توپوگرافی و تجزیه مؤلفه های اصلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی توصیف تغییر پذیری عملکرد محصول گندم دیم در مقیاس ناحیه ای با استفاده از خصوصیات توپوگرافی و تجزیه مؤلفه های اصلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن توصیف تغییر پذیری عملکرد محصول گندم دیم در مقیاس ناحیه ای با استفاده از خصوصیات توپوگرافی و تجزیه مؤلفه های اصلی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

حساسیت توپوگرافی مستخرج از مدل رقومی ارتفاع، یکی از بنیادی ترین اطلاعات در کنترل رفتار تغییرپذیری عملکرد محصولات خصوصاً در مناطق دیم می باشد. هدف از انجام این پژوهش، بررسی تغییرپذیری عملکرد محصول گندم به این و در مقیاس ناحیه ای با استفاده از خصوصیات توپوگرافی و تجزیه مؤلفه های اصلی در اراضی شهرستان کوهین آب در استان قزوین است. خوب نتایج این تحقیق نشان داد که متغیرهای ارتفاع، شیب، خمیدگی نیمرخی، خمیدگی شکل سطح، شاخص خیسی و شاخص موقعیت توپوگرافی از مهم ترین خصوصیات منحصر به تغییرپذیری میزان عملکرد محصول گندم دیم در ناحیه مورد مطالعه می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.