ارائه روشی سریع برای تشخیص مقادیر اندک سفید کننده در شیر


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارائه روشی سریع برای تشخیص مقادیر اندک سفید کننده در شیر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارائه روشی سریع برای تشخیص مقادیر اندک سفید کننده در شیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارائه روشی سریع برای تشخیص مقادیر اندک سفید کننده در شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارائه روشی سریع برای تشخیص مقادیر اندک سفید کننده در شیر :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

شیر تنها ماده شناخته شده در طبیعت است که می تواند نیاز بدن را بطور کامل و متعادل تامین کند و از این رو مصرف شیر و فرآورده های آن در جهان به سرعت رو به افزایش است و با توجه به افزایش جمعیت و تغییر الگوی مصرف و اهمیت شیر و فرآورده های آن در تغذیه ی انسان، تولید آن نیز روند افزایشی داشته است. از این رو برخی افراد سودجو، برخی مواد میکروب کش، سود، هیپوکلریت ، آب اکسیژنه و یا جوش شیرین و … را به شیر اضافه میکنند تا بار میکروبی شیر را پایین بیاورند و شیرشان را به شاخص های دریافت نزدیک کنند. مهم ترین تقلب در این حوزه به افزودن مواد خنثی کننده و متعادل کننده به شیر مربوط است به طوری که در حضور آن ماندگاری شیر به میزان زیادی افزایش خواهد یافت و رشد میکرو ارگانیسم ها را کنترل خواهد کرد. از جمله این ترکیبات که بخصوص در ماههای گرم سال بکارگیری غلط آن رایج تر است استفاده از سفید کننده می باشد که بروز بیماری های مختلف از جمله آسیب به عروق کرونر و دستگاه گوارش برای مصرف کنندگان به همراه خواهد داشت. از این رو به منظور جلوگیری از این نوع تقلبات، ارائه روشی سریع برای تشخیص مقادیر اندک سفید کننده در شیر پاستوریزه ضروری می باشد. برای طراحی کیت از واکنشگر یدیدپتاسیم و معرف چسب نشاسته و سفیدکننده های استاندارد و صنعتی استفاده شده است. حضور نمونه شیر آلوده در این کیت رنگ آبی ایجاد خواهد کرد که مبنای تشخیص است .نتایج این بررسی نشان می هد که کیت طراحی شده در غلظت بهینه ۰/۱۹۵ مولار واکنشگر و غلظت بهینه ۵ درصد معرف در کلروفرم قادر به تشخیص حداقل مقدار آلودگی ۰/۰۰۶ بر حسب کلرفعال ،در شیر پاستوریزه آلوده به سفید کننده است. اندازگیری میزان الودگی شیر به ماده سفید کننده در تعدادی از نمونه های جمع آوری شده از سطح عرضه نشان می دهد که کیت طراحی شده از کارایی مناسب برخوردار است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.