مقاله خواص ماهی و میگو و اثرات امگا ۳
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله خواص ماهی و میگو و اثرات امگا ۳ دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله خواص ماهی و میگو و اثرات امگا ۳ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خواص ماهی و میگو و اثرات امگا ۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله خواص ماهی و میگو و اثرات امگا ۳ :
بخشی از فهرست مقاله خواص ماهی و میگو و اثرات امگا ۳
تاریخچه
مقدمه
بیماریهای قلبی و عروقی
سرطان
میگرن
بیماریهای التهابی
میگو
شناسایی میگو
دلائل عدم مصرفی ماهی و آبزیان
بشر از دیرباز از ماهی به عنوان یک ماده غذایی استفاده کرده است. تصاویر و اشکال در غارها و دیوارههای معابر محل زندگی نشان دهنده قدمت چند هزار ساله استفاده از آن است، بشر حتی به صورت خام نیز آن را تجربه کرده است، البته پس از پختن به طعم بهتر آن پی برده و از آن پس در برنامه غذایی خود به عنوان یک غذای خوشمزه به طور مکرر استفاده کرده است.
البته طبیعی است که در مردمان ساحلی که در سواحل رودخانهها، دریاها و اقیانوسها میزیستند مصرف ماهی بیشتر بوده است ولی با پیشرفت بشر و گسترش فرهنگها و تمدنها، به دیگر جوامع نیز راه یافت و با کشف علوم جدید پی به ارزشهای غذایی آن برد. به گفته متخصصین علوم تغذیه، ماهی ماده غذایی مفیدی است که به علت داشتن ارزش غذایی و تغذیهای بالا، غذایی کامل محسوب میشود.
ماهی از منابع بسیار خوب پروتئین است. چربی موجود در ماهی از نوع به خصوصی است که در حفظ سلامت انسان و پیشگیری از بیماریها تاثیر فراوانی دارد. ماهی حاوی ویتامینهای محلول در چربی (A,D,E,K) و همچنین انواع محلول در آب از قبیل گروه B و منبع خوبی از مواد معدنی مانند : مس، روی، ید، سلنیوم، آهن و فلوئور است.
اسیدهای چرب موجود در ماهی از نوع امگا -۳ بوده و به عبارتی دارای چربیهای اشباع نشده خوبی بوده و عوارض ناشی از چربیهای اشباع شده را نداشته و در حفظ سلامتی بسیار مهم است. ماهی دارای کلسترول خوب از نوع HDL میباشد.
با پیشرفت علوم و افزایش آگاهی مردم، خوشبختانه مصرف ماهی رو به افزایش است و مصرف مکرر ماهی در برنامه غذایی باعث جلوگیری از بسیاری از بیماریهای قلبی عروقی هایپر کلسترومی (کلسترول بالای خون) میگرن، دیابت، سرطانها، آلزایمر و غیره میشود.
نوع تغذیه تاثیر مهمی در سلامت یا بیماری انسان دارد. همان گونه که تغذیه صحیح میتواند انسان را از گزند بیماریها مصون نگه دارد و سلامت انسان را تامین کند تغذیه نامناسب نیز میتواند موجب ابتلای انسان به بسیاری از اختلالات ناگوار و مهلک شود.
گروهی از مواد غذایی که تاثیر مهمی در سلامت انسان و پیشگیری از بیماریها دارند، ماهیها و آبزیان هستند. این مواد غذایی مفید که دارای ارزش تغذیهای بسیار بالایی هستند، چنانچه به مقدار کافی یعنی هفتهای ۲ تا ۳ بار در برنامهی غذایی افراد گنجانده شوند. در پیشگیری از بسیاری از بیماریها و حتی کنترل و کمک به بهبود عوارض و اختلالات مختلف، اثرات مهمی خواهند داشت که به اختصار در این مقدمه توضیح داده شده و در ادامه به بررسی اجمالیتر آنها میپردازیم.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.