مقاله رایگان تیتانیوم


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله رایگان تیتانیوم دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رایگان تیتانیوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رایگان تیتانیوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رایگان تیتانیوم :

تیتانیم یک عنصر لیتوفیل می باشد که به آسانی با ۸ الکترون در خارجی ترین پوسته اتمی خود تشکیل یون می دهد و گرمای تشکیل اکسید (TiO2)Ti بیشتر از گرمای تشکیل FeO می باشد.
توزیع ۲۲ الکترون تیتانیم بدین صورت است :۲ ۱s2,2s2 2p6, 3s2 3p6 3d2, 4s.
تیتانیم به تنهایی در طبیعت یافت نشده و معمولاً به صورت ترکیب با آهن و اکسیژن و به شکل کانی های مختلف وجود دارد.این عنصر زمانی که خالص است به آسانی فلزی با چگالی کم(به ۴۰% چگال فولاد)می سازد و شکل پذیر(قابل انعطاف)،دارای جلا و به رنگ سفید فلزی است. نقطه ذوب نسبتاً بالای این عنصر،آن را به عنوان یک فلز دیر گداز نشان می دهد. تیتانیوم به استحکامی و مقاومت فولاد است اما ۴۵% سبکتر است. این فلز ۶۰% سنگین تر از آلومینیوم است اما مقاومت آن دو برابر آلومینیوم است که این خاصیت نشان می دهد که تیتان بسیار مقاوم است. این فلز زمانی که در معرض هوا قرار می گیرد، پوشش اکسیدی غیرفعالی را می سازد اما زمانی که در یک محیط غنی از اکسیژن قرار می گیرد ، شکل پذیر است. این فلز زمانی که در هوا گرم بشود ، می سوزد و تنها عنصری است که می تواند در گاز نیتروژن خالص بسوزد.
زمانی که فلز تیتانیوم گرم می شود با اکسیژن تلفیق می شود و زمانی که به °C550 می رسد می تواند با کلرین تلفیق شود. تیتانیوم فلزی مقاوم در اسید فلوئوریک و اسید هیدروکلریک، گاز کلرین، محلول های کلرین و بیشتر اسیدهای آلی است. آزمایشات نشان می دهد که تیتانیوم طبیعی رادیواکتیو بعد از بمباران با هیدروژن سنگین که عمدتاً ئیدروژن و تابش های گامای سخت منتشر می سازد، ایجاد می شود.
فلز تیتانیوم دو شکلی است و به کندی در درجه حرارت°C 3880 از فرم آلفا با سیستم هگزاگونال به فرم بتا که در سیستم کوبیک می باشد، تبدیل می شود.
تیتانیوم در سنگ های آذرین اصولاً به صورت ایلمنیت حضور دارد. این عنصر می تواند جانشین Al شود و در ساختمان پیروکسن، هورنبلند و بیوتیت احتمالاً به صورت تسخیر شده، یافت گردد. علت حضور تیتانیوم به صورت اسیر شده، بارالکتریکی بزرگتر Ti است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.