بررسی پروتئوم برگ گندم نان در مراحل مختلفنمو برگ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی پروتئوم برگ گندم نان در مراحل مختلفنمو برگ دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی پروتئوم برگ گندم نان در مراحل مختلفنمو برگ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی پروتئوم برگ گندم نان در مراحل مختلفنمو برگ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی پروتئوم برگ گندم نان در مراحل مختلفنمو برگ :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

در مرحله نمو برگ جنین دانه دارای سه سلول آغازین برگ است که پس از جوانه زدن مریستم رویشی راس ساقه شروع به تقسیم نموده ومنجر به ظهور برگ می گردند. میزان سطح برگ نمو یافته تا یر بسیار مهم و قابل ملاحظه ای در تولید دارد. در تحقیق حا ضر، تغییرات الگوی پروتئوم گندم نان رقم آذر ۲ در مراحل مختلف نمو برگ با استفاده از تکنیک الکترو تورز دو بعدی مورد ارزیابی قرار گرفت. استخراج پروتئین های برگ در مراحل یک برگی، دو استون انجام شد و غلظت پروتئین -TCA برگی و سه برگی براساس روش ها توسط روش برادتورد تعیین گردید و با روش الکتروتورز دو بعدی جداسازی پروتئین ها انجام گرفت. پس از آنالیز ژله های حاصل از الکتروتورز دو بعدی توسط نرم افزار ۶.۰ Image master تعداد ۳۶۰ لکه پروتئینی تکرار پذیر شناسایی شد که از این تعداد ۳۱ لکه پروتئینی در مراحل مختلف نمو برگ تغییرات معنی داری نشان دادند و در نهایت هر لکه پروتئینی با تغییربیان معنی دار با در دست داشتن وزن مولکولی و نقطه ایزوالکتریک و با جستجو دردر این زمینه، بطور احتمالی مورد uniprot مقالات مرتبط و سایت شناسایی قرار گرفت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.