قشربندی اجتماعی و تحولات آن در شرایط اجرای طرح های توسعه آبیاری و کشاورزی (مطالعه موردی: شبکه آبیاری و زهکشی واحدهای عمرانی ۲ و ۳ دشت ارایض)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 قشربندی اجتماعی و تحولات آن در شرایط اجرای طرح های توسعه آبیاری و کشاورزی (مطالعه موردی: شبکه آبیاری و زهکشی واحدهای عمرانی ۲ و ۳ دشت ارایض) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد قشربندی اجتماعی و تحولات آن در شرایط اجرای طرح های توسعه آبیاری و کشاورزی (مطالعه موردی: شبکه آبیاری و زهکشی واحدهای عمرانی ۲ و ۳ دشت ارایض)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی قشربندی اجتماعی و تحولات آن در شرایط اجرای طرح های توسعه آبیاری و کشاورزی (مطالعه موردی: شبکه آبیاری و زهکشی واحدهای عمرانی ۲ و ۳ دشت ارایض)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن قشربندی اجتماعی و تحولات آن در شرایط اجرای طرح های توسعه آبیاری و کشاورزی (مطالعه موردی: شبکه آبیاری و زهکشی واحدهای عمرانی ۲ و ۳ دشت ارایض) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

اجرای طرح های توسعه روستایی کشاورزی به ویژه طرح های توسعه منابع آب و ایجاد شبکه های مدرن آبیاری و زهکشی،تأثیرات شگرفی در اقتصاد ملی و محلی دارد. این طرح ها بر ساختار طبقه بندی ها و قشربندی اجتماعی در جوامع محلی نیزتاثیرگذار است. در محدوده واحدهای عمرانی شماره ۲ و ۳ دشت ارایض، با اجرای شبکه فرعی آبیاری و زهکشی و عملیاتتجهیز و نوسازی اراضی، شرایط برای استفاده بهینه از ظرفیت های توسعه ای این محوده ایجاد شده و تغییرات قابل توجهی رادر شاخص های اقتصادی و اجتماعی منطقه به دنبال خواهد داشت. در این مقاله، وضعیت قشربندی اجتماعی در شرایط موجوددر محدوده مذکور و تحولات آن در اثر اجرای طرح شبکه آبیاری و زهکشی مورد بررسی قرار گرفته است. بر این اساس،کشاورزان به سه قشر کم درآمد، میانی و اقشار بالا تقسیم بندی شدند که اکثریت آنها در قشر متوسط (میانه) جای دارند. هرچند تبدیل اراضی دیم منطقه به ابی، تحولی اساسی در وضعیت کشاورزان در هر سه قشر خواهد داشت، اقشار متوسط با توجه به حجم جمعیتی زیاد، بیشترین منافع را کسب خواهند نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.