بررسی خواص ضد قارچی اسانسهای آویشن شیرازی و ترخون بر سویه استاندارد کاندیدا آلبیکنس Candida albiance
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی خواص ضد قارچی اسانسهای آویشن شیرازی و ترخون بر سویه استاندارد کاندیدا آلبیکنس Candida albiance دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی خواص ضد قارچی اسانسهای آویشن شیرازی و ترخون بر سویه استاندارد کاندیدا آلبیکنس Candida albiance کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص ضد قارچی اسانسهای آویشن شیرازی و ترخون بر سویه استاندارد کاندیدا آلبیکنس Candida albiance،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی خواص ضد قارچی اسانسهای آویشن شیرازی و ترخون بر سویه استاندارد کاندیدا آلبیکنس Candida albiance :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
وجود محدودیتهایی در درمان بیماریهای قارچی از قبیل مقاومت به داروهای شیمیایی و یا کاهش حساسیت قارچها به داروهای شیمیایی موجب شده تا توجه پژوهشگران به جستجوی داروهای ضد قارچی جدید خصوصاً داروهای گیاهی معطوف شود . در این بررسی اثر اسانس دوگیاه دارویی ترخون و آویشن شیرازی بر قارچ کاندیدا آلبیکنس مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس آزمایش روی سویه ی استاندارد ATCC 10231 مخمر کاندیدا آلبیکنس با استفاده از روش دیسک گذاری و انتشار در آگار خونی نشان داد که اسانس گیاه آویشن شیرازی دارای اثرات ضد کاندیدایی میباشد. افزون بر این داروهای نیستاتین و فلوکونازول به عنوان داروهای موثر بر سویه استاندارد کاندیدا آلبیکنس به عنوان مقایسه و کنترل مثبت مورد استفاده قرار گرفتند نتایج نشان داد اسانس آویشن دارای اثر ضد کاندیدایی قوی و اسانس ترخون اثر ضد کاندیدایی ضعیفی دارد. با توجه به نتایج به دست آمده از گیاهان دارویی مورد بررسی میتوان امیدوار بود که در آینده بتوان ترکیبات دارویی جدیدی جهت درمان عفونت های کاندیدایی به دست آورد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.