بررسی اثرات ضد باکتریایی برخی از اسانسهای گیاهی بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات ضد باکتریایی برخی از اسانسهای گیاهی بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه در شرایط آزمایشگاهی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات ضد باکتریایی برخی از اسانسهای گیاهی بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات ضد باکتریایی برخی از اسانسهای گیاهی بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات ضد باکتریایی برخی از اسانسهای گیاهی بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه در شرایط آزمایشگاهی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

مقاومتهای دارویی روز افزون علیه باکتری زئونوز لاکتوکوکوس گارویه و افزایش دوز مصرفی داروهای متداول از یک سو و افزایش عوارض جانبی ناشی از استفاده از این داروها از سوی دیگر، موجب شده است تا در سالهای اخیر بیشترین توجه به عواملی با پایه طبیعی مانند گیاهان دارویی معطوف شود که دارای حداقل اثرات سوء ذکر شده میباشند. از اینرو در این تحقیق، بعد از تهیه اسانس از بخش های هوایی گیاهان درمنه Artemisia annua نعناع فلفلی Mentha piperita بومادران Achillea wilhelmsii و دانه زیره سیاه Bunium persicum رقتهای متوالی از هر گیاه جهت بدست آوردن حداقل غلظت مهار رشد MIC و حداقل غلظت باکتری کشی MBC در برابر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جداسازی شده از ماهی قزل آلای رنگین کمان در شمال کشور، به روش تهیه رقت متوالی تهیه گردید. همچنین، با استفاده از روش انتشار در دیسک، هاله مهار رشد باکتری نیز اندازه گیری و مورد مقایسه قرار گرفت. MIC در برابر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جداسازی شده از ماهی قزل آلای رنگین کمان در شمال کشور، به روش تهیه رقت متوالی تهیه گردید. همچنین، با استفاده از روش انتشار در دیسک، هاله مهار رشد باکتری نیز اندازه گیری و مورد مقایسه قرار گرفت. MIC اسانسهای درمنه، نعناع فلفلی، بومادران و زیره سیاه در برابر باکتری لاکتوکوکوس گارویه به ترتیب برابر ۰/۵ ، ۰/۱۲ ، ۱> و ۰/۰۶ ۰ میکروگرم در میلی لیتر و MBC گیاهان مذکور به ترتیب برابر ۱ > ، ۰/۵ ، ۱/۵< و ۰/۱۲ میکروگرم در میلی لیتر تعیین / و ۱۲ گردید. هاله مهار رشد باکتری، در مورد اسانسهای زیره سیاه، نعناع فلفلی، بومادران و درمنه به ترتیب ۱/۴ ± ۲۱/۲ ، ۱/۲ ± ۲۰/۱ ، ۰/۷ ± ۱۴/۶ و ۰/۹ ± ۱۹/۳ میلیمتر تعیین شد.بر اساس نتایج به دست آمده، اسانسهای گیاهی مذکور پس از انجام مطالعات تکمیلتر میتواند جایگزین مناسبی برای آنتی بیوتیکهای تجاری رایج برای درمان عفونتهای ناشی از این باکتری زئونوز باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.