بررسی اثر مهارکنندی اسانس گشنیز Coriandrum sativum بر بار فلور باکتریایی پوست و آبشش ماهیان کوی Cyprinus carpio


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر مهارکنندی اسانس گشنیز Coriandrum sativum بر بار فلور باکتریایی پوست و آبشش ماهیان کوی Cyprinus carpio دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر مهارکنندی اسانس گشنیز Coriandrum sativum بر بار فلور باکتریایی پوست و آبشش ماهیان کوی Cyprinus carpio  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر مهارکنندی اسانس گشنیز Coriandrum sativum بر بار فلور باکتریایی پوست و آبشش ماهیان کوی Cyprinus carpio،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر مهارکنندی اسانس گشنیز Coriandrum sativum بر بار فلور باکتریایی پوست و آبشش ماهیان کوی Cyprinus carpio :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

فلور باکتریایی در ماهیان زینتی حائز اهمیت بالای می باشد که در مواقع استرس در محیط های بسته نگهداری آبزیان می تواند به عنوان پاتوژن ثانویه سبب بیماری گردند. جهت کاستن و به حداقل رساندن فلور باکتریایی امروزه از ترکیبات شیمیایی از قبیل فرمالین و داروهای آنتی باکتریال استفاده می گردد که خود سبب عوارض از قبیل استرس و آسیب های فیزیکی و شیمیایی مخصوصا در آبشش می گردد. اجرای عملیات ضد عفونی موفق مستلزم آگاهی از خواص ضدعفونی کننده های مختلف به همراه غلظت های مناسب هر یک از آنهاست. با توجه به منشاء گیاهان دارویی و بالا بودن مرز سلامتی این داروها در زمان درمان و فعالیت های چندگانه به دلیل مواد تشکیل دهنده مختلف در این بررسی از اسانس آبی گیاه گشنیز استفاده گردید. در این بررسی به تاثیر میزان مهار کنندگی عصاره گیاه گشنیز بر کاهش بار باکتریایی پوست و آبشش ماهیان کوی به عنوان سطحی ترین اعضای بدن در معرض باکتری ها پرداخته گردید. اثرات دارو با غلظت ها ۱۰ ، ۲۰ ، ۴۰ و ۵۰ ppm ، با سه تکرار، طی ۱ ساعت (به صورت حمام ) در سه روز متوالی بصورت مقایسه کشت های باکتریایی با تیمار شاهد (بدون ضدعفونی) مقایسه گردید. نتایج مقایسه ی میانگین تعداد کل باکتری ها در پوست و آبشش ماهیان، نشان دهنده ی وجود اختلاف معنی دار آماری در بین گروه های آزمایشی تیمار شده با عصاره گشنیز در مقایسه با گروه شاهد بود بطوریکه عصاره گشنیز توانست بطور موثری بار باکتریایی پوست و آبشش را کاهش دهد (۰/۰۵ p).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.