بررسی اثر ضد باکتریایی برخی از عصارههای گیاهی بر باکتری آئروموناس هیدروفیلا جداسازی شده از ماهیان خاویاری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر ضد باکتریایی برخی از عصارههای گیاهی بر باکتری آئروموناس هیدروفیلا جداسازی شده از ماهیان خاویاری دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر ضد باکتریایی برخی از عصارههای گیاهی بر باکتری آئروموناس هیدروفیلا جداسازی شده از ماهیان خاویاری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضد باکتریایی برخی از عصارههای گیاهی بر باکتری آئروموناس هیدروفیلا جداسازی شده از ماهیان خاویاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر ضد باکتریایی برخی از عصارههای گیاهی بر باکتری آئروموناس هیدروفیلا جداسازی شده از ماهیان خاویاری :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
باکتری آئروموناس هیدروفیلا Aeromonas hydrophila از جمله باکتریهای مهم ایجاد کننده تلفات در صنعت پرورش ماهیان خاویاری کشور می باشد. به دنبال افزایش روز افزون مقاومت این باکتری نسبت به آنتی بیوتیکهای تجاری رایج، گرایش به استفاده از گیاهانی با خواص ضدمیکروبی افزایش یافته است. در تحقیق حاضر، بعد از تهیه عصاره الکلی از بخش های هوایی گیاهان درمنه Artemisia annua نعناع فلفلی Mentha piperita بومادران Achillea wilhelmsii و دانه زیره سیاه Bunium persicum رقتهای متوالی از هر گیاه جهت بدست آوردن حداقل غلظت مهار رشد MIC و حداقل غلظت باکتری کشی MBC در برابر باکتری آئروموناس هیدروفیلا جداسازی شده از فیل ماهی و ماهی شیپ، به روش میکرودایلوشن تهیه گردید. همچنین، با استفاده از روش انتشار در دیسک، هاله عدم رشد نیز اندازه گیری و مورد مقایسه قرار گرفت. MIC عصاره های درمنه، نعناع فلفلی، بومادران و زیره سیاه در برابر باکتری آئروموناس هیدروفیلا به ترتیب برابر ۸ ، ۶ ، ۱۶ < و ۴ > میلی گرم در میلی لیتر و MBC گیاهان نامبرده به ترتیب برابر ۱۶ ، ۸ ، ۳۲ و ۶ میلی گرم در میلی لیتر تعیین گردید. هاله مهار رشد باکتری در روش انتشار در دیسک، در مورد عصاره درمنه ۰/۴ ± ۱۵/۱ میلی متر، نعناع فلفلی ۰/۵ ± ۱۲/۴ میلی متر، بومادران ۰/۵ ± ۱۲/۴ میلی متر و در مورد زیره سیاه ۱/۱ ± ۱۸/۶ میلی متر بود. بر اساس نتایج به دست آمده، عصاره های گیاهان زیره سیاه و نعناع فلفلی دارای اثرات ضد باکتریایی مناسبی در برابر این باکتری بودند، که بعد از انجام آزمایشات بالینی میتوانند به عنوان جایگزین آنتی بیوتیکهای تجاری در صنعت آبزی پروری مورد استفاده قرار گیرند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.