بررسی اثرات ضدباکتری و ضدقارچی عصاره گیاه فرنجمشک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثرات ضدباکتری و ضدقارچی عصاره گیاه فرنجمشک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثرات ضدباکتری و ضدقارچی عصاره گیاه فرنجمشک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات ضدباکتری و ضدقارچی عصاره گیاه فرنجمشک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثرات ضدباکتری و ضدقارچی عصاره گیاه فرنجمشک :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
هدف از این تحقیق بررسی ترکیبهای شیمیایی و فعالیت ضدباکتری و ضدقارچی عصاره اتانولی و متانولی گیاه فرنجمشک بود. اثر مهارکنندگی عصاره این گیاه بر تعدادی از باکتریها و قارچ ها آزمایش شد . فعالیت ضدباکتری با روش دیسک دیفیوژن و فعالیت ضدقارچی با روش چاهک-پلیت مورد بررسی قرار گرفت. حداقل غلظت مهارکنندگی و حداقل غلظت کشندگی به شیوه میکرو براث دایلوشن تعیین گردید. این تحقیقات نشان داد که اثر ضدباکتری و ضدقارچی عصاره اتانولی از عصاره متانولی بیشتر است. نتایج حاکی از این می باشد که می توان در صنایع داروسازی و تولید آنتی بیوتیک ها از تأثیرات عصاره این گیاه بهره برد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.