بررسی تغییرات کیفیت فیزیکی و شیمیایی اب رودخانه پلرود برگرفته ازپایان نامه ارشد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تغییرات کیفیت فیزیکی و شیمیایی اب رودخانه پلرود برگرفته ازپایان نامه ارشد دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تغییرات کیفیت فیزیکی و شیمیایی اب رودخانه پلرود برگرفته ازپایان نامه ارشد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات کیفیت فیزیکی و شیمیایی اب رودخانه پلرود برگرفته ازپایان نامه ارشد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تغییرات کیفیت فیزیکی و شیمیایی اب رودخانه پلرود برگرفته ازپایان نامه ارشد :
تعداد صفحات :۱۸
چکیده مقاله:
آبهای سطحی به ویژه رودخانه ها ازمهمترین منابع تامین آب جهت مصارف شرب و کشاورزی می باشند تشخیص بلندمدت کیفیت وکمیت آب رودخانه ها برای بررسی تغییرات به وقوع پیوسته درگذشته و پیش بینی آینده ازاهمیت بسزایی برخوردار می باشددرپژوهش حاضر ازداده های ثبت شده متغیرهای کیفی و دبی طی ۲۴سال ۱۳۶۶-۱۳۸۹ درایستگاه هیدرومتری سموش و درازلات ازحوضه ابریز رودخانه پلرود استان گیلان استفاده شد نتایج با استفاده ازازمون ناپارامتریک من کندال بررسی و دررسم نمودارها ازجمله پایپر شولر وویلکاکس ازنرم افزار Excel استفاده شده است که مشاهده شد درنمودار پایپیر تیپ کیفی شیمیایی آب ازنوع بی کربناته کلسیمی – منیزیمی بوده و فقط درسال ۷۳ درایستگاه اندازه گیری هیدرومتری درازلات دردوماه خردادماه و مهرماه کلروه – سدیک می باشد درمورد سختی آب رودخانه اکثرسالها مورد بررسی قرارگرفت که ازنوع نسبتا سخت بوده که فقط درفصول تابستان بعضی ازسالها که تعدادآنها کم می باشد ازنوع سخت می باشد و ازنظر استفاده درصنعت نوع خورنده می باشد و درننمودار شولر ازنظر شرب آب این رودخانه ازلحاظ همه کاتیون ها و انیون ها درمحدوده خوب قراردارد و فقط درسال ۷۳ درایستگاه اندازه گیری گیری هیدرمتری درازلات دردوماه خردادماه و مهرماه درمحدوده قابل قبول بوده ودرنمودار ویلکاکس اکثرنمونه ها درفصل تابستان کلاس کمی شور برای کشاورزی تقریبا مناسب C2S1 و درفصل بهار C1S1 شیرین کاملا بی ضرر قرارگرفته است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.