بن ما یه های روان شناختی مفهوم عشق در مثنوی و مقایسه آن با نظریه های صاحب نظران غربی(فروید، بالبی، اشترنبرگ، جانسون، فروم، مازلو)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بن ما یه های روان شناختی مفهوم عشق در مثنوی و مقایسه آن با نظریه های صاحب نظران غربی(فروید، بالبی، اشترنبرگ، جانسون، فروم، مازلو) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بن ما یه های روان شناختی مفهوم عشق در مثنوی و مقایسه آن با نظریه های صاحب نظران غربی(فروید، بالبی، اشترنبرگ، جانسون، فروم، مازلو)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بن ما یه های روان شناختی مفهوم عشق در مثنوی و مقایسه آن با نظریه های صاحب نظران غربی(فروید، بالبی، اشترنبرگ، جانسون، فروم، مازلو)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بن ما یه های روان شناختی مفهوم عشق در مثنوی و مقایسه آن با نظریه های صاحب نظران غربی(فروید، بالبی، اشترنبرگ، جانسون، فروم، مازلو) :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

همانطور که می دانیم عشق، یکی از مهم ترین و درعین حال بحث برانگیزترین مفاهیمی است که تا کنون از دیدگاه های متنوع، مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است. سال هاست که دانشمندان علوم مختلف درباب حقیقت و چگونگی آن، تحقیقات گسترده ای را انجام و ماحصل آن را در کتاب ها و مقالات متعدد انتشار داده اند. یکی از موارد اساسی و قابل تأمل در این موضوع، توجه به مشخصه روحی_ روانی آن است. از آنجا که عشق، احساسی است که با شخصیت و روان فرد ارتباط تنگاتنگی دارد، بنابراین نظریات روان شناسان درباره ماهیت و چیستی آن متفاوت است؛ زیرا هرکس با توجه به وی‍ژگی های ذاتی، قابلیت های روحانی و نیز جهان بینی خاص خود، جنبه های مختلفی از آن را در وجود خود درک می کند و بروز می دهد. از طرف دیگر دیدگاه عارفان نیز به نوعی متأثر از ریشه های روان مدارانه عشق به همراه دریافت های درونی و ذوقی و همچنین احوال ماورائی است. در اصل اینان با اشراف بر ضمایر، استعداد هر انسانی را از این مفهوم و پذیرش آن مورد تحلیل و ارزیابی قرار داده اند و برای آن با توجه به پذیرندگی های گوناگون افراد، انواع مختلفی قائل شده اند و این دقیقاً همان چیزی است که امروزه با گسترش علم و فناوری و تکامل علم النفس ، در چاچوب مکتب ها و نظریه های بی شمار به اثبات رسیده است. در این میان مولوی، یکی از معدود کسانی است که در کتاب خود (مثنوی) ، در قالب یک عارف عالم، درباره این امر از جهات روان شناختی، عرفانی، اجتماعی، دینی، لغوی و ریشه شناختی کنکاش نموده و به نتایج جامعی دست یافته است. این مقاله کوششی است در جهت نقد ابعاد روانی عشق در مشرب عرفانی مولانا و مقایسه آن با نظریات ارائه شده توسط روان شناسان در مکاتب معتبر غربی. درواقع برآنیم تا شباهت ها و تفاوت های میان این عقاید و مزیت های یکی بر دیگری را مورد نقد و داوری قرار دهیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.