دستیابی به توسعه پایدار به دنبال بهبود کیفیت گوشت طیور


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 دستیابی به توسعه پایدار به دنبال بهبود کیفیت گوشت طیور دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دستیابی به توسعه پایدار به دنبال بهبود کیفیت گوشت طیور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دستیابی به توسعه پایدار به دنبال بهبود کیفیت گوشت طیور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دستیابی به توسعه پایدار به دنبال بهبود کیفیت گوشت طیور :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

در بحث توسعه پایدار کشاورزی، به حفظ محیط زیست و منابع پایه کشور توجه خاصی گردیده است. در سالهای اخیر تولید فرآورده های با کیفیت طیور مورد توجه بسیاری از کشورهای توسعه یافته قرار گرفته است. این توجه پاسخی به تقاضای روزافزون مصرف کنندگان برای تهیه غذای تازه، سالم، بدون هورمون، آنتی بیوتیک و مواد شیمیایی مضر می باشد . علاوه بر این در تولید این محصولات باید ملاحظات زیست-محیطی نیز مدنظر قرار گرفته شود و در تولید آنها از محصولات تغییر یافته ژنتیکی نیز استفاده نگردد. در سالهای اخیر مرغ هایی با عنوان دسته بندی «مرغ سبز» یا «مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک» در فروشگاه ها و مراکز فروش فرآورده های گوشتی عرضه می گردد. بررسی های اخیر در مصرف کنندگان ایران نشان می دهد که آنها معتقدند مرغ سبز از نقطه نظر کیفیت، سلامت، روش ها و ارزش تولیدی بهتر از مرغ معمولی می باشد. نتیجه اینکه در تولید مرغ سبز و به دنبال درنظر گرفتن ملاحظات زیست محیطی علاوه بر تولید فرآورده های با کیفیت طیور، می توان در مسیر توسعه پایدار کشاورزی نیز گام های موثری برداشت و به حفظ ارزش غذایی طیور کشور کمک کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.