بررسی ارتباط بین عواطف مثبت و منفی با عملکرد تحصیلی دانش آموزان (مطالعه موردی: دانش آموزان پایه اول دبیرستان باهوش مبتلا به سندرم کم آموزی در استان تهران)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ارتباط بین عواطف مثبت و منفی با عملکرد تحصیلی دانش آموزان (مطالعه موردی: دانش آموزان پایه اول دبیرستان باهوش مبتلا به سندرم کم آموزی در استان تهران) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ارتباط بین عواطف مثبت و منفی با عملکرد تحصیلی دانش آموزان (مطالعه موردی: دانش آموزان پایه اول دبیرستان باهوش مبتلا به سندرم کم آموزی در استان تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارتباط بین عواطف مثبت و منفی با عملکرد تحصیلی دانش آموزان (مطالعه موردی: دانش آموزان پایه اول دبیرستان باهوش مبتلا به سندرم کم آموزی در استان تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ارتباط بین عواطف مثبت و منفی با عملکرد تحصیلی دانش آموزان (مطالعه موردی: دانش آموزان پایه اول دبیرستان باهوش مبتلا به سندرم کم آموزی در استان تهران) :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

هدف اصلی از این مقاله شناسایی عوامل موثر بر کم آموزی در دانش آموزان باهوش متوسط به بالا سال اول دوره دوم متوسطهاستان تهران در سال تحصیلی ۹۲ – ۹۱ می باشد. برای بررسی این موضوع، رابطه دو ویژگی دانش آموزان شامل عواطف مثبت وعواطف منفی با عملکرد تحصیلی مورد ارزیابی قرار گرفته است. جامعه آماری کل دانش آموزان استان تهران در سال تحصیلی۱۳۹۲ / ۱۳۹۱ در مقطع تحصیلی متوسطه مرحله دوم می باشند. به دلیل وسعت و حجم بالای دانش آموزان کل شهر تهران بهروش نمونه گیری تصادفی مناطق ۲ و ۵ گزینش شدند که حجم کل دانش آموزان ۱۹۷۵ نفر شد. مقطع زمانی سال تحصیلی۱۳۹۱ / ۱۳۹۲ مورد توجه واقع شده است. سه ابزار اصلی برای جمع آوری داده های خام شامل دفتر امتحانات هر مدرسه، اطلاعاتو داده های آزمون استعداد و اطلاعات و داده های آزمون سلامت روانی رفتاری در این تحقیق جمع آوری شده اند. سپس از نرم افزار spss برای پردازش اطلاعات و داده های خام استفاده شد. به منظور آزمون فرضیه های تحقیق از روش بررسی ارتباط بین دومتغیر، آزمون پارامتری همبستگی، آزمون همبستگی پیرسون، رگرسیون چند متغیری و تحلیل واریانس مربوط به رگرسیون چندمتغیری مورد استفاده قرار گرفته است. یافته ها نشان داد که اگر عواطف منفی یک انحراف استاندارد افزایش یابد، می توانیم پیشبینی کنیم که نمره عملکرد تحصیلی به اندازه ۰/۳۰۷ انحراف استاندارد کاهش خواهد یافت. هم چنین نتایج دیگر تحقیق نشانداد که متغیر مستقل تاثیر زیادی بر متغیر وابسته دارد و در کل نتیجه می شود که مدل معنی دار است و بیش از ۷ درصد ازواریانس را توجیه می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.