واکاوی استراتژیهای تأثیرگذار بر توسعه تعاونی های کشاورزی در اقتصاد روستایی (مطالعه موردی: شهرستان سرپل ذهاب)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
واکاوی استراتژیهای تأثیرگذار بر توسعه تعاونی های کشاورزی در اقتصاد روستایی (مطالعه موردی: شهرستان سرپل ذهاب) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد واکاوی استراتژیهای تأثیرگذار بر توسعه تعاونی های کشاورزی در اقتصاد روستایی (مطالعه موردی: شهرستان سرپل ذهاب) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی واکاوی استراتژیهای تأثیرگذار بر توسعه تعاونی های کشاورزی در اقتصاد روستایی (مطالعه موردی: شهرستان سرپل ذهاب)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن واکاوی استراتژیهای تأثیرگذار بر توسعه تعاونی های کشاورزی در اقتصاد روستایی (مطالعه موردی: شهرستان سرپل ذهاب) :
تعداد صفحات :۲۶
چکیده مقاله:
دستیابی به اهداف هزاره سوم از طریق بخش کشاورزی و تحقق توسعه پایدار منابع مالی، فنی و انسانی مناسب نیازمند مدنظر قرار دادن تمرکز زدایی با توجه به نیازهای روستاییان و کشاورزان از طریق توسعه تشکل های محلی مانند تعاونی ها می باشد که توسعه و تقویت این نهادها نقش مهمی در توسعه اقتصاد روستایی دارد. پژوهش پیش رو با استفاده از شیوه توصیفی-تحلیلی، فرصت ها و محدودیت های تعاونی های کشاورزی شهرستان سرپل ذهاب واقع در استان کرمانشاه را مورد مطالعه و ارزیابی قرار داده است تا از این گذر راهبردهای موثر بر توسعه تعاونی های کشاورزی در اقتصاد روستایی را شناسایی نماید. داده های مورد نیاز از طریق مطالعات میدانی و کتابخانه ای جمع آوری شده است. برای واکاوی داده ها، از مدل swot، تحلیل دلفی و روش راه حل توافقی و بهینه سازی چند معیاره (Vikor) استفاده گردید. جامعه آماری شامل سه گروه می باشد که با استفاده از نمونه گیری تخصصی، ۱۶۷ کشاورز عضو تعاونی، ۱۶۷ کشاورز غیر عضو تعاونی و ۲۷ کارشناس تعاونی انتخاب شدند. نتایج این تحقیق بیانگر آن است که موانع و مشکلات ساختاری که ناشی از ضعف سیاست گذاری و جذب سرمایه در سطح محلی و منطقه ای است فعالیتهای کشاورزی و به دنبال آن عملکرد تعاونی های کشاورزی را محدود می کند. به همین جهت بیمه نمودن تعاونی ها، اعطای تسهیلات ویژه به طرح های نوآورانه با محوریت فناوری، هدایت سرمایه بخش خصوصی به سمت اقتصاد تعاونی و کاهش موانع بانکی و اعتباری تعاونیها، در تقویت تعاونی های کشاورزی و توسعه آن در اقتصاد روستاها می تواند نقش مهمی ایفا کند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.