مطالعه تجربی کاندیدیازیس در کبک چوکار جوان: بررسی عوارض ماکروسکوپیک و میکروسکوپیک بافت های مغز، قلب، کلیه ریه و طحال


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه تجربی کاندیدیازیس در کبک چوکار جوان: بررسی عوارض ماکروسکوپیک و میکروسکوپیک بافت های مغز، قلب، کلیه ریه و طحال دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه تجربی کاندیدیازیس در کبک چوکار جوان: بررسی عوارض ماکروسکوپیک و میکروسکوپیک بافت های مغز، قلب، کلیه ریه و طحال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه تجربی کاندیدیازیس در کبک چوکار جوان: بررسی عوارض ماکروسکوپیک و میکروسکوپیک بافت های مغز، قلب، کلیه ریه و طحال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه تجربی کاندیدیازیس در کبک چوکار جوان: بررسی عوارض ماکروسکوپیک و میکروسکوپیک بافت های مغز، قلب، کلیه ریه و طحال :

تعداد صفحات :۲۶

چکیده مقاله:

کاندیدیازیس یک بیماری در انسان، پرندگان و سایر حیوانات است که در شکل مخاطی، ضایعات موضعی و در شکل سیستمیک، عفونت سرتاسری منتشر در بدن ایجاد می کند. هدف از تحقیق حاضر بررسی علائم درمانگاهی و ضایعات پاتولوژیک،کاندیدیازیس سیستمیک در کبک می باشد. تعداد ۲۸ قطعه جوجه کبک نژاد چوکار ۳۱ روزه به ۴گروه مساوی تقسیم گردید.گروه ۱،گروه کنترل بوده و به گروه های ۲، ۳ و ۴، به هر پرنده ۵/. سی سی سوسپانسیون به ترتیب حاوی (۱۰۶ و ۱۰۷ و ۱۰۸ )سلول قارچ/میلی لیتر( بصورت داخل سیاهرگی تزریق گردید. طول مدت آزمایش ۱۴ ،روز در نظر گرفته شد. پس از این مدت نمونه های بافت های مختلف داخل فرمالین به آزمایشگاه هیستوپاتولوژی جهت تهیه مقاطع بافتی و رنگ آمیزی هماتوکسین ائوزین و پریودیک اسید شیف (PAS) ارسال گردید. نتایج نشان داد پرندگان گروه کنترل فاقد علائم بالینی و کالبدگشایی می باشند. درگروه های دیگر علائم بالینی شامل ژولیدگی پر، افسردگی، عدم تمایل به حرکت، اسهال، عدم تعادل و همچنین کاهش وزن دیده شد. در بررسی هیستوپاتولوژی انجام شده، در کبک های گروه ۲، تشکیل گرانولوم های متعدد در سرتاسر مغز و در کلیه و ریه پرخونی مشاهده شد. در رنگ آمیزی PAS ازمقاطع بافتی کبک های این گروه مخمر کاندیدیا مشاهده نشد. در کبک های گروه ۳ ، ضایعات به مراتب شدیدتری نسبت به گروه ۲ دیده شد. در رنگ آمیزی PAS از بافت مغز، مخمر و یا هایف های کاذب در درون گرانولوم قابل مشاهده بود. در قلب نکروز فیبرهای عضلانی، درطحال گرانولوم و در ریه پرخونی مشاهده شد. در گروه ۴ مغز دارای گرانولوم های متعدد، ادم مغزی وگلیوزیس بود. مقاطع قلب درگروه فوق حاوی کانون های وسیعی از نکروز عضلات قلبی بودند. در طحال گرانولوم مشاهده شد. درکلیه ها ضایعه ای بجز پر خونی مشاهده نشد. بافت ریه نفوذ سلول های آماسی تک هسته ای در بافت بینابینی را نشان داد. دربافتهای مغز، قلب وطحال وجود قارچ مثبت بود. در این مطالعه بین ضایعات ایجاد شده و تعداد پاتوژن تلقیح شده یک ارتباط مستقیم وجود داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.