مروری بر فرآیندهای تصفیه ی پساب آب پنیر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مروری بر فرآیندهای تصفیه ی پساب آب پنیر دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مروری بر فرآیندهای تصفیه ی پساب آب پنیر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر فرآیندهای تصفیه ی پساب آب پنیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مروری بر فرآیندهای تصفیه ی پساب آب پنیر :
تعداد صفحات :۱۷
چکیده مقاله:
آب پنیر پسابی غنی از مواد آلی و نمکی است که در صنایع لبنی به مقدار فراوان تولید می شود. از آنجاکه آب پنیر از فراوری شیر خام حاصل می شود خصوصیات آن بسیار متغیر است. به طور معمول میزان آب پنیر تولید شده از یک واحد لبنی حدود چهار برابر شیر مصرف شده می باشد. تاکنون روش های مختلفی برای تصفیه ی آب پنیر مورد بررسی قرار گرفت است و مزایا و معایب فرآیندهای ازی و بی هوازی ارزیابی شده است که در این مقاله ی مروری به بررسی ان ها پرداخته می شود. همچنین فرایندهای تصفیه ی فیزیکی_شیمیای که شامل یک مرحله پیش تصفیه ازجمله؛ تهنشینی، لخته و انعقاد می باشد در سیستم های هوازی بیولوژیکی ارزیابی می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.