تأثیراستفاده از پنبه دانه در جیره گاوهای شیری مونت بیلیارد بر تولید ، ترکیبات شیرقابلیت هضم ماده خشک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیراستفاده از پنبه دانه در جیره گاوهای شیری مونت بیلیارد بر تولید ، ترکیبات شیرقابلیت هضم ماده خشک دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیراستفاده از پنبه دانه در جیره گاوهای شیری مونت بیلیارد بر تولید ، ترکیبات شیرقابلیت هضم ماده خشک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیراستفاده از پنبه دانه در جیره گاوهای شیری مونت بیلیارد بر تولید ، ترکیبات شیرقابلیت هضم ماده خشک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیراستفاده از پنبه دانه در جیره گاوهای شیری مونت بیلیارد بر تولید ، ترکیبات شیرقابلیت هضم ماده خشک :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

مطالعه حاضر جهت بررسی اثرات سطوح مختلف پنبه دانه در تغذیه گاوهای شیری مونت بیلیارد در دوره اول شیردهی، بر روی عملکرد، ترکیب شیر و قابلیت هضم ماده خشک انجام شد. این تحقیق با ۱۶ رأس گاو شیری مونت بیلیارد در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تیمار (جیره غذایی) و ۴رأس گاو در هر تیمار انجام شد. میزان پنبه دانه جیره های غذایی ۱تا ۴ به ترتیب صفر، ۱۴ ،۷ و ۲۱ درصد پنبه دانه بود. همه جیره ها بصورت مخلوط و انفرادی تا حد اشتها (به طور آزاد) تغذیه شده و گاوها ۳ بار در روز دوشیده می شدند. نمونه گیری از شیر بطور هفتگی انجام شد. در این آزمایش تولید شیر خام بر اساس ۴ درصد چربی ،ترکیبات آن و قابلیت هضم ماده خشک بررسی گردید. تولید شیر خام در جیره های حاوی پنبه دانه نسبت به جیره بدون پنبه دانه (شاهد) به طور معنی داری افزایش یافت (P<0/05). میانگین درصد چربی شیر در گاوهای تغذیه شده با جیره حاوی پنبه دانه افزایش معنی-داری با افزایش درصد پنبه دانه در جیره شاهد نشان داد (P<0/05) و تفاوت معنی داری در میانگین درصد لاکتوز، ماده جامد بدون چربی، درصد پروتئین شیر گاوهای تغذیه شده با جیره های ۱ تا ۴ در بین تیمارهای مختلف آزمایشی مشاهده نشد (P>0/05) ماده خشک مصرفی و قابلیت هضم ماده خشک جیره درگاوهای تغذیه شده با جیره های ۱ تا ۴ تفاوت معنی داری را نشان داد (P<0/05) نتایج تحقیق حاضر نشان داد افزودن تخم پنبه به جیره بدون کاهش در میزان ماده خشک مصرفی میتواند تولید شیر را افزایش دهدبگونه ایکه فقط درصد چربی شیر و درصد مواد کل جامد شیر افزایش می یابد و سایر ترکیبات شیر بدون تغییر می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.