تاثیر سطوح مختلف پودر آب پنیر بر عملکرد رشد بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سطوح مختلف پودر آب پنیر بر عملکرد رشد بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سطوح مختلف پودر آب پنیر بر عملکرد رشد بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف پودر آب پنیر بر عملکرد رشد بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف پودر آب پنیر بر عملکرد رشد بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

این تحقیق به منظور بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف پودر آب پنیر بر عملکرد رشد بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با میانگین وزن ۰/۸۴±۴۲/۶۱ انجام شد. بچه ماهیان با جیره های هم پروتئین و هم انرژی با سطوح مختلف پودر آب پنیر در پنج تیمار و سه تکرار شامل: تیمار A: گروه شاهد با ۰ درصد پودر آب پنیر، تیمار ۲/۵ B: درصد پودر آب پنیر، تیمار ۵ C: درصد پودر آب پنیر، تیمار ۷/۵ D: درصد پودر آب پنیر، تیمار ۱۰ E: درصد پودر آب پنیر به مدت ۸ هفته مورد تغذیه قرار گرفتند. بیشترین مقدار وزن نهایی در تیمار B با میانگین وزن ۱۷۱/۸۹ گرم و کمترین مقدار آن در تیمار D با میانگین وزن ۱۵۳/۳۲ گرم مشاهده شد. بهترین ضریب تبدیل غذایی در تیمار B مشاهده شده (۰/۸۶) که اختلاف معنی داری (P<0/05) با سایر تیمارها داشته است. بالاترین کارایی تبدیل پروتئین در تیمار B مشاهده شده (۰/۰۵±۲/۸۵) که اختلاف معنی داری با سایر تیمارها نشان داده است (P<0/05) نتایج نشان داده است که افزودن ۲/۵ درصد پودر آب پنیر به جیره غذایی می تواند عملکرد رشد در ماهی قزل آلا رنگین کمان را بهبود ببخشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.