تاثیر ریزذرات کپسوله شده عصاره نعناع فلفلی بر مورفولوژی روده جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر ریزذرات کپسوله شده عصاره نعناع فلفلی بر مورفولوژی روده جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر ریزذرات کپسوله شده عصاره نعناع فلفلی بر مورفولوژی روده جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر ریزذرات کپسوله شده عصاره نعناع فلفلی بر مورفولوژی روده جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر ریزذرات کپسوله شده عصاره نعناع فلفلی بر مورفولوژی روده جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی :
تعداد صفحات :۱۳
چکیده مقاله:
این آزمایش به منظور بررسی اثر ریزذرات کپسوله شده عصاره الکلی نعناع فلفلی بر مورفولوژی روده جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی انجام شد. بدین منظور، از تعداد ۳۲۰ قطعه جوجه یک روزه (راس ، ۳۰۸) در ۴ تیمار ، ۴ تکرار و ۲۰ جوجه در هر واحد آزمایشی در قالب طرح کاملأ تصادفی استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل جیره پایه (شاهد)، جیره پایه بعلاوه عصاره الکلی نعناع فلفلی (۲۰۰ppm به ازای هر کیلوگرم وزن بدن به صورت گاواژ)، جیره پایه بعلاوه نانوذرات کپسوله شده عصاره الکلی نعناع فلفلی (۲۰۰ppm به ازای هرکیلوگرم وزن بدن به صورت گاواژ)، جیره پایه بعلاوه میکروذرات کپسوله شده عصاره الکلی نعناع فلفلی (۲۰۰ppm به ازای هر کیلوگرم وزن بدن به صورت گاواژ) بودند. تنش گرمایی (۳۴±۱C)روزی یک بار به مدت ۶ ساعت از ۳۵ تا ۴۲ روزگی اعمال شد. در پایان آزمایش از هر تکرار یک پرنده کشتار شد. سپس طول و وزن نسبی بخش های مختلف روده باریک اندازه گیری شد. همچنین از بخش های مذکور برای مطالعه بافت شناسی نمونه برداری شد. نتایج نشان داد که بین تیمارهای حاوی نانوذرات کپسوله شده نعناع فلفلی و عصاره الکلی نعناع فلفلی از لحاظ وزن نسبی ژژنوم تفاوت معنی داری وجود داشت . طول پرز در پرندگان تغذیه شده با جیره حاوی میکروذرات کپسوله شده به طور معنی داری نسبت به جیره پایه بلندتر بود. همچنین تیمار حاوی میکروذرات کپسوله نسبت به تیمار شاهد و تیمار حاوی عصاره نعناع فلفلی منجر به افزایش معنی دار نسبت طول پرز به عمق کریپت ایلئوم شد. به طور کلی نتایج این مطالعه نشان داد که علاوه بر عصاره نعناع فلفلی، ریز ذرات کپسوله شده عصاره نعناع فلفلی نیز می-تواند باعث بهبود مورفولوژی روده جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.