بررسی ریز ذرات کپسوله شده عصاره نعناع فلفلی بر عملکرد سیستم ایمنی و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی ریز ذرات کپسوله شده عصاره نعناع فلفلی بر عملکرد سیستم ایمنی و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی ریز ذرات کپسوله شده عصاره نعناع فلفلی بر عملکرد سیستم ایمنی و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ریز ذرات کپسوله شده عصاره نعناع فلفلی بر عملکرد سیستم ایمنی و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی ریز ذرات کپسوله شده عصاره نعناع فلفلی بر عملکرد سیستم ایمنی و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی :
تعداد صفحات :۱۲
چکیده مقاله:
این آزمایش به منظور بررسی اثر ریز ذرات کپسوله شده عصاره نعناع فلفلی بر سیستم ایمنی و برخی از فراسنجه های خونی جوج ای گوشتی در شرایط استرس گرمایی انجام گرفت. بدین منظور، از ۳۲۰ قطعهجوجه گوشتی (راس، ۳۰۸) در قالب طرح کاملا تصادفی در ۴ گروه آزمایشی با ۴ تکرار (هر تکرار شامل ۲۰ قطعه جوجه) استفاده شد. طول دوره آزمایشی ۴۲ روز بود. گروه های آزمایشی شامل: شاهد (دریافتکننده جیره پایه)، جیره پایه بعلاوه عصاره نعناع فلفلی، جیره پایه بعلاوه نانو ذرات کپسوله شد عصاره نعناع فلفلی، جیره پایه بعلاوه میکروذرات کپسوله شده عصاره نعناع فلفلی. به منظور اعمال تنش گرمایی، دمای سالن از روز ۳۵ الی ۴۲ پرورش، روزانه به مدت ۶ ساعت در دمای ۳۴ درجه سانتی گراد تنظیم گردید. در روز ۴۲ دوره آزمایشی ۲پرنده از هر تکرار جهت تعیین تیتر آنتی بادی علیه SRBC و فاکتورهای خونی خونگیری شدند. نتایج نشان داد که استفاده از عصاره نعناع فلفلی به دو شکل نانوکپسوله و میکروکپسوله منجربه افزایش HDL- کلسترول و کاهش مقادیر تریگلیسرید، کلسترول کل و LDL- کلسترول سرم خون شد (P<0/05) میزان تیتر آنتی بادی اولیه و ثانویه علیه SRBC، در بین تیمارهای مختلف تفاوت معنیداری را نشان داد به طوری که تیمار شاهد کمترین میزان تیترآنتی بادی را داشت (P<0/05) بطور کلی این مطالعه نشان داد که استفاده از عصاره نعناع فلفلی به دو صورت نانوکپسوله و میکروکپسوله شده در جیره جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی سبب بهبود فعالیت سیستم ایمنی می گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.