بررسی اثرات متقابل بار آلی آب و نسبت کربن به نیتروژن بر پارامترهای کیفی آب شامل آمونیاک و نیتریت


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات متقابل بار آلی آب و نسبت کربن به نیتروژن بر پارامترهای کیفی آب شامل آمونیاک و نیتریت دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات متقابل بار آلی آب و نسبت کربن به نیتروژن بر پارامترهای کیفی آب شامل آمونیاک و نیتریت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات متقابل بار آلی آب و نسبت کربن به نیتروژن بر پارامترهای کیفی آب شامل آمونیاک و نیتریت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات متقابل بار آلی آب و نسبت کربن به نیتروژن بر پارامترهای کیفی آب شامل آمونیاک و نیتریت :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

در این مطالعه اثرات متقابل بار آلی آب شامل سه تراکم متفاوت ۵ تن، ۱۰ تن و ۲۰ تن و دو نسبت کربن به نیتروژن (C/N) آب شامل ۱۰ و ۲۰ در آکواریوم هایی به حجم ۸۰ لیتر به مدت چهار هفته بر روی پارامترهای کیفی آب شامل آمونیاک . نیترین مورد بررسی قرار گرفت. علاوه بر این نسبت بهینه C/N در هرکدام از تراکم های متفاوت ۵ تن، ۱۰ تن و ۲۰ تن هم به صورت جداگانه تعیین شد. روال کار به این صورت بود که هر روز صبح راس ساعت ۷.۵ این مقادیر برابر با ۰.۹ و ۱.۸ و ۳.۶ گرم غذا و ۰/۰۰۷ و ۰/۰۱۴ و ۰/۰۲۸ کلراید آمونیوم به ترتیب تراکم ۵ تن، ۱۰ تن و ۲۰ تن به آکواریوم ها اضافه می شدند. همچنین با در نظر گرفتن این مسئله که برای ایجاد نسبت کربن به نیتروژن ۲۰ به ازای هر گرم غذا باید ۰.۹ گرم نشاسته به آکواریوم ها اضافه کرد به صورت روزانه این مقدار محاسبه و افزوده شد.نمونه برداری هم به صورت هر دو هفته یک بار، در کل سه بار در ساعت ۱۱.۵ صبح انجام می گرفت. یکی از مشکلات عمده در صنعت آبزی پروری متراکم، تجمع ترکیبات نیتروزن دار غیرآلی سمی به عنوان مثال آمونیوم و نیتریت در آب است که منجر به کیفیتی نامطلوب در آب می گردد. در روش کربن به نیتروژن کنترل نیتروژن از طریق غذادهی باکتری ها با کربوهیدرات (به عنوان مثال نشاسته، سلولز،گلوکز) و به دنبال آن جذب نیتروژن از آب و سرانجام تولید پروتئین های میکروبی که در واقع همان فلوک های باکتریایی هستند انجام می گیرد. که تمام این موارد بستگی به نسبت کربن به نیتروژن بیومس میکروبی و میزان کربن اضافه شده به محیط دارد. نتایج این تحقیق نشان داد که نسبت کربن به نیتروژن و تراکم بر روی مقادیر آمونیاک و نیترین معنی دار بود (p<0/05) با توجه به نتایج به دست آمده بین دو نسبت C/N و ۱۰ و ۲۰ در مجموع نسبت ۱۰ عملکرد بهتری را از لحاظ میزان آمونیاک و نیتریت تولید شده نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.