ارزیابی عوامل زیست محیطی در امکان توسعه کشاورزی ارگانیک در استان مازندران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی عوامل زیست محیطی در امکان توسعه کشاورزی ارگانیک در استان مازندران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی عوامل زیست محیطی در امکان توسعه کشاورزی ارگانیک در استان مازندران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی عوامل زیست محیطی در امکان توسعه کشاورزی ارگانیک در استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی عوامل زیست محیطی در امکان توسعه کشاورزی ارگانیک در استان مازندران :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
کشاورزی ارگانیک سیستمی است که چرخه اکولوژیکی و افزایش فعالیت خاک را بهبود و ارتقا می بخشد و کمترین استفاده از نهاده های شیمیایی با هدف سلامت و کیفیت محصولات تولیدی درون مزرعه را مدنظر دارد. همچنین در کشاورزی ارگانیک چون مطابق اکوسیستم رفتار می شود اثر مخربی برای محیط زیست ندارد. در پژوهش حاضر عوامل زیست محیطی م وثر بر توسعه کشاورزی ارگانیک در شهرستان ساری از دیدگاه کارشناسان مورد بررسی قرار گرفت. این پژوهش در بهار و تابستان ۱۳۹۳ و در سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران صورت گرفت. برای انجام پژوهش ۱۵۷ پرسشنامه به روش سرشماری بین مورد تجزیه و SPSS کارشناسان جهاد کشاورزی توزیع گردید و داده ها از طریق نرم افزار تحلیل قرار گرفت.برای سنجش همبستگی بین متغیر وابسته پژوهش با متغیر های مستقل از ضریب همبستگی اسپپیرمن استفاده شد، که دلیل این امر استفاده از طیف لیکرت پنج سطحی و غیرنرمال بودن توزیع داده ها بود. نتایج بدست آمده نشان داد بین عوامل زیست محیطی و توسعه کشاورزی ارگانیک همبستگی معنی داری وجود دارد. از این رو توجه و اهمیت نقش مولفه محیط زیست در کنار سایر عواملی که به توسعه کشاورزی ارگانیک کمک می نمایند مهم و ضروری است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.