اثرات افزودن پودر گیاه زرشک (Berberis vulgaris) به جیره ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) به عنوان محرک رشد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثرات افزودن پودر گیاه زرشک (Berberis vulgaris) به جیره ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) به عنوان محرک رشد دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثرات افزودن پودر گیاه زرشک (Berberis vulgaris) به جیره ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) به عنوان محرک رشد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات افزودن پودر گیاه زرشک (Berberis vulgaris) به جیره ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) به عنوان محرک رشد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثرات افزودن پودر گیاه زرشک (Berberis vulgaris) به جیره ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) به عنوان محرک رشد :
تعداد صفحات :۱۲
چکیده مقاله:
چکیده ساقه و ریشه گیاه زرشک (Berberis vulgaris L.) مقوی و اشتهاآور است، این گیاه حاوی آلکالوئیدهای Iso – Quinoline است که باعث تحریک دستگاه گوارش در وعده های غذایی می شود از این رو در این تحقیق اثر پودر ریشه زرشک به عنوان یک افزودنی (محرک رشد و اشتها) در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان مورد بررسی قرار گرفته و جنبه های بیولوژی و فیزیولوژی ماهی مورد مطالعه قرار گرفت. برای انجام آزمایش ۱۰۸ قطعه بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزن ۵ گرم تهیه و به مدت ۸ هفته با جیره غذایی ۰، ۱ % و ۲% پودر ریشه زرشک تغذیه شدند. در طول دوره ی پرورش با استفاده از اطلاعات وزن و طول بچه ماهیان قزل آلا در هر تیمار، محاسبات آماری مقادیر ضریب تبدیل غذایی (FCR)، شاخص رشد ویژه (SGR)، افزایش وزن بدن، فاکتور وضعیت (CF)مورد محاسبه قرار گرفت. با توجه به نتایج به دست آمده مشخص گردید هیچ گونه اختلاف معنی داری در میزان ضریب تبدیل غذایی، ضریب رشد ویژه، وزن نهایی، درصد افزایش وزن بدن و شاخص وضعیت، مشاهده نگردید (p<0/05) با توجه به اینکه اختلاف معنی داری بین تیمارها وجود نداشته است ولی نتایج نشان داده است که پودر ۱% عملکرد و کارایی بهتری داشته و تنها ضریب تبدیل غذایی در تیمار ۲% بهتر بوده است و این نشان دهنده این می باشد که پودر ریشه زرشک با وجود تلخ بودن آن در میزان بالا اثری بر خوش خوراکی ندارد بلکه آن را بهبود نیز بخشیده است ولی عملکرد پودر ۱% با ضریب تبدیل بالاتر از پودر ۲% بهتر بوده است. با توجه به نتایج به دست آمده می توان پیشنهاد نمود که می توان از ریشه زرشک به عنوان محرک رشد طبیعی در صنعت آبزی پروری استفاده گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.