رتبهبندی راهبردها با استفاده از شاخصهای مدل فریمن و با رویکرد ترکیبی ANP ویکور فازی وتحلیل رابطه ای خاکستری (مورد مطالعه: حوزهی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری یزد)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
رتبهبندی راهبردها با استفاده از شاخصهای مدل فریمن و با رویکرد ترکیبی ANP ویکور فازی وتحلیل رابطه ای خاکستری (مورد مطالعه: حوزهی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری یزد) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد رتبهبندی راهبردها با استفاده از شاخصهای مدل فریمن و با رویکرد ترکیبی ANP ویکور فازی وتحلیل رابطه ای خاکستری (مورد مطالعه: حوزهی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری یزد) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رتبهبندی راهبردها با استفاده از شاخصهای مدل فریمن و با رویکرد ترکیبی ANP ویکور فازی وتحلیل رابطه ای خاکستری (مورد مطالعه: حوزهی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری یزد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن رتبهبندی راهبردها با استفاده از شاخصهای مدل فریمن و با رویکرد ترکیبی ANP ویکور فازی وتحلیل رابطه ای خاکستری (مورد مطالعه: حوزهی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری یزد) :
تعداد صفحات :۲۶
چکیده مقاله:
راهبردها ابزار رسیدن به اهداف بلندمدت سازمانها هستند که سازمانها با توجه به بررسی نقاط قوت و ضعف خود و فرصتها و تهدیدهای محیطی به تدوین راهبردهای مناسب میپردازند. اما با توجه به کمبود و محدودیت در منابع سازمانی از قبیل منابع مالی و انسانی و همچنین کمبود زمان برای اجرای آنها ناچار به رتبهبندی و انتخاب بعضی از آنها میشوند. هدف از این پژوهش رتبه بندی راهبردهای حوزهی معاونت حمل و نقل و ترافیکشهرداری یزد میباشد. این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظر شیوه ی گردآوری دادهها پیمایشی است. برای رتبهبندی با توجه به رمز بقای سازمانها یعنی رضایت مشتریان و ذینفعان از شاخصهای مطرح شده در مدل فریمن بهره گرفته شد، اما با توجه به این مورد استفاده ANP که همه شاخصها از اهمیت یکسانی برخوردار نمیباشند جهت تعیین وزن هریک، تکنیک قرارگرفت. از بین شاخصها، شاخص رضایت کارکنان و رضایت عمومی شهروندان دارای بیشترین وزن بودند. در نهایت با استفاده از تلفیق دو رویکرد ویکور فازی و تحلیل رابطهای خاکستری راهبردها رتبهبندی شد. که راهبرد بهبود حمل و نقل و اصلاح شبکههای ارتباطی و تسهیل در جابجایی مسافرین درونشهری در رتبهی نخست قرار گرفت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.