بررسی رابطه بین عوامل دموگرافیک با الگوی رفتاری بیماران افسرده مراجعه کننده به مراکز مشاوره و مطب روانپزشکان شهر اصفهان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی رابطه بین عوامل دموگرافیک با الگوی رفتاری بیماران افسرده مراجعه کننده به مراکز مشاوره و مطب روانپزشکان شهر اصفهان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی رابطه بین عوامل دموگرافیک با الگوی رفتاری بیماران افسرده مراجعه کننده به مراکز مشاوره و مطب روانپزشکان شهر اصفهان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رابطه بین عوامل دموگرافیک با الگوی رفتاری بیماران افسرده مراجعه کننده به مراکز مشاوره و مطب روانپزشکان شهر اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی رابطه بین عوامل دموگرافیک با الگوی رفتاری بیماران افسرده مراجعه کننده به مراکز مشاوره و مطب روانپزشکان شهر اصفهان :
تعداد صفحات :۱۲
چکیده مقاله:
هدف از این پژوهش بررسی رابطه بین عوامل دموگرافیک با الگوی رفتاری در بیماران افسرده مراجعه کننده به مراکز مشاوره و مطب روانپزشکانشهر اصفهان در سال ۹۳ و ۹۴ بود. بدین منظور ۲۶۷ نفر از بیماران افسرده یک قطبی شهر اصفهان شامل ۷۱ مرد و ۱۹۶ زن به صورت نمونه در دسترس و داوطلبانه در مراکز مشاوره و مطب روانپزشکان انتخاب شدند. برای ارزیابی کمک خواهی بیماران افسرده از پرسشنامه محقق ساخته عوامل دموگرافیک- زمینه ساز و کمک خواهی بیماران افسرده استفاده شد. این مطالعه مقطعی و از نوع توصیفی همبستگی (تحلیلی) می باشد. جهت تجزیه و تحلیل آماری در سطح توصیفی از میانگین و انحراف استاندارد و در سطح استنباطی از روش آماری t, k2 مستقل، آنوا استفاده شد. نتایج این پژوهش نشان داد هیچ یک از عوامل دموگرافیک با الگوی رفتاری کارآمد و نیمه کارآمد رابطه معناداری نداشته است. در حالی که رفتارهای ناکارآمد با سن و وضعیت تاهل رابطه معناداری دارد (P<0/05).. افرادی که سنشان پایین تر از ۳۰ سال است رفتارهای ناکارآمد بیشتری نسبت به افراد با سن ۳۰ تا ۴۰ سال دارند و افراد بالاتر از ۴۰ رفتارهای نا کارآمد کمتری دارند. افراد مجرد رفتار ناکارآمد بیشتری دارند و پس از آن افراد مطلقه و کسانی که همسرشان فوت شده است، افرا د متاهل کمترین میزان رفتارهای ناکارآمد را نسبت به گروه های فوق دارند.از مطالعات حاضر نتیجه گیری می شود که در فرایند افسردگی افراد، باید به الگوهای رفتاری آنان توجه کرده و هم چنین باید سن و وضعیت تاهل را به عنوان عوامل همبسته با افسردگی تک قطبی مدنظر داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.