تاثیر منابع مختلف سیلیس بر صفات کیفی دانه برنج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر منابع مختلف سیلیس بر صفات کیفی دانه برنج دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر منابع مختلف سیلیس بر صفات کیفی دانه برنج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر منابع مختلف سیلیس بر صفات کیفی دانه برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر منابع مختلف سیلیس بر صفات کیفی دانه برنج :
تعداد صفحات :۱۲
چکیده مقاله:
با توجه به اهمیت سیلیس بر صفات صفات کمی و کیفی در برنج، آزمایشی در سال زراعی ۳۱۳۱ در شهرستان آمل به صورت گلدانی به صورت طرح کاملا تصادفی در چهار تکرار انجام شد. تیمارها شاملسیلیکات پتاسیم، سیلیکات کلسیم، و سدیم هر کدام در دو سطح ۵۷ و ۳۷۱ پی پی ام و شاهد )بدون مصرف سیلیس( بود. نتایج نشان داد تمامی صفات کیفی دانه برنج به جز عرض دانه خام که در سطح پنجدرصد معنی دار شد ، همگی در سطح یک درصد معنی دار شدند و تحت تاثیر منابع مختلف سیلیس قرار گرفتند. با مصرف ۵۷ و ۳۷۱ میلی گرم بر کیلوگرم سیلیکات کلسیم حداکثر طول دانه خام مشاهده گردید. مقادیر و منابع مختلف سیلیس تاثیری بر عرض دانه خام نداشته اند و حداکثر عرض دانه خام در تیمار شاهد با ۲/۰۵ میلی متر مشاهده گردید. بیشترین تاثیر بر درجه حرارت ژلاتینه شدن مصرف ۳۷۱ میلی گرم بر کیلوگرم سیلیکات کلسیم داشت و همینطور حداکثر درصد آمیلوز و طول دانه پخته شده به ترتیب با مصرف ۳۷۱ میلی گرم بر کیلو گرم سیلیکات پتاسیم و کلسیم بدست آمد. به طور کلی کاربرد سیلیکات پتاسیم و سیلیکات کلسیم با ۳۷۱ میلی گرم در کیلوگرم خاک برای برنج توصیه میشود زیرا صفات کیفی دانه افزایش می یابد و سبب بهبود خواص کیفی برنج می گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.